≫ 

Današnja vremenska prognoza (12. jun 2018. godine): Tropski toplo, od petka pad temperature (VIDEO)

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Katarina, Kristina i Sara

  • 2

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Katarinom, Kristinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - GrčkaItalijaTurskaŠpanija i Egipat

U Srbiji u utorak sunčano i tropski toplo. Posle podne u jugozapadnim, a uveče i na severu i zapadu Srbije očekuje se jači razvoj oblačnosti, ponegde i ređa pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 16 do 21°C, maksimalna dnevna od 31 do 36°C.

U Beogradu danas sunčano i tropski toplo. Krajem dana i tokom večeri na širem području grada očekuje se jači razvoj oblačnosti. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 21°C, maksimalna dnevna 35°C.

U sredu i dalje tropski toplo, ali uz povećanje oblačnosti, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Posle podne i uveče na severu se očekuju obilniji pljuskovi i grmljavinske oluje. Maksimalna temperatura od 30 do 35°C. U četvrtak, petak i subotu svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, ponegde i sa grmljavinskim olujama. Maksimalna temperatura od 24 do 30°C, dok će u petak biti još svežije.

Pogledajte jutarnju vremensku prognozu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA