≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (16. jun 2018. godine): Nastavlja se loše vreme s kišom, olujnim vetrom i grmljavinom (VIDEO)

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Katarina, Kristina i Sara

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom, Katarinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - Grčka, Italija, Turska, Španija i Egipat.

U Srbiji u subotu promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14 do 18°C, maksimalna dnevna od 21°C na zapadu do 29°C na krajnjem severu i severoistoku Srbije.

VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

Narednih dana u Srbiji i dalje nestabilno s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Temperatura će biti u porastu. Od srede sunčano i veoma toplo, maksimalna temperatura i preko 30°C

U Beogradu u subotu promenljivo oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 24°C.

U Beogradu narednih dana i dalje nestabilno s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U pojedinim delovima grada očekuju se i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Temperatura će biti u porastu. Od srede sunčano i veoma toplo, maksimalna temperatura i preko 30°C.

Iznad većeg dela Evrope u subotu promenljivo oblačno s pljuskovima i grmljavinom. Na severu Evrope, u Skandinaviji i na Britanskim ostrvima biće najsvežije sa temperaturom oko 15°C, a najtoplije na istoku i jugoistoku Balkanskog poluostrva sa temperaturom i preko 30°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA