≫ 

Krije se iza Zvezdinog grba i ima lukav način da spopada devojčice na Fejsbuku (FOTO)

U dopisivanju se tačno vidi kako mu rastu "apetiti" sa jadnim detetom

  • 5

- Da li imaš neku bezobraznu sliku? Golišavu? Pošalji jednu sliku, bar gornji deo - ovako se našoj deci obraća ko zna koliko manijaka pedofila. I s pravom ih nazivamo manijacima, a pritom i ublažavamo ono što oni zaista jesu. Naša deca zbog ovakvih ljudi žive u strahu, zatvaraju se u sebe, i doživljavaju tragedije koje im zauvek prekinu detinjstvo i izmene živote. Zato vam danas, bez imalo ustručavanja, predstavljamo još jednog od njih, koji se krije iza grba Crvene zvezde.

Najodvratnije dopisivanje pedofila iz Velike Plane sa devojčicom (13): Ja tebe zovem ćero, ti mene tata (FOTO)

Komunikacija između ovog pedofila iz Smederevske Palanke i njegove žrtve, koja ima samo 13 godina, počela je tako što je muškarac devojčici poslao zahtev za prijteljstvo na Fejsbuku. Ona je, na sreću, odbila da ga prihvati, rekavši da ne zna šta da kaže ako je neko pita ko je on.

Printskrin: Facebook

- Pa da, bolje ovako - odgovara muškarac, koji je u tom trenutku očigledno shvatio da mu ide u korist to što devojčica nije prihvatila njegov zahtev.

Printskrin: Facebook

Pedofil dalje razgovor nastavlja tako što pita dete kako ide škola i da li ima dečka, na šta mu ona odgovara da nikada nije imala dečka.

- Pa, dobro, ima vremena. Znači, nevina - konstatuje muškarac kome očigledno sve više počinje da se sviđa "plen" koji lovi.

Printskrin: Facebook

I potom, bez imalo okolišanja traži devojčici da mu pošalje golišavu sliku. Kada ona odbija, on njoj šalje dve svoje fotografije, i čak na jednoj od njih pokušava da izgleda pohotno.

Printskrin: Facebook

Printskrin: Facebook

Printskrin: Facebook

Ponovo insistira da mu ona odgovori na isti način, ali devojčica samo kratko odgovara sa:

- Ne.

Printskrin: Facebook

Iza profila devojčice krije se lažan profil koji služi za razotkrivanje pedofila, te su se tako i našli printskrinovi na Fejsbuk stranici "Borba protiv pedofilije". Srećom.

Ko zna koliko je devojčica i dečaka, u svojoj naivnosti i nerazumevanju podmuklog mozga manijaka, odgovorilo pozitivno na njihove zahteve. Ko zna koliko njih je poslalo golišavu fotografiju zbog koje ih je pedofil kasnije ucenjivao, pretio da će pokazati u školi u koju dete ide, i na taj način dobilo ono što je njihov manijakalni um smislio.

Ko zna koliko je dece pristalo da se vidi sa pedofilom i završilo tragično.

Ovakve priče slušamo svakodnevno, a na roditeljima je da se izbore sa tim. Pre svega, otvorenim razgovorima sa decom. To je jedini način da se borimo protiv pedofilije.

VAŽNO JE ZNATI: Evo kako da zaštitite vaše podatke na Fejsbuku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    18. jun 2018 | 19:39

    Pa dakte mu sliku lica nek vide svi ko je i šta je..jedini nacin da se takvi sprece je da se javmo osramote i prikazu svima ko su i sta su..pa bi onda drugi dobro razmislili da li da se upuste u ove odvratne prepiske sa decom...Treba menjati zakon..i pokušaj treba da bude sankcionisan eto u ovom slucaju imamo i korpus delikt..u Engleskoj je policija duzna da obavesti sve stanare u kraju ako u njihovom kraju zivi pedofil..zasto ne i kod nas to uvesti...

  • Zlaja

    18. jun 2018 | 19:44

    Jojj...dajte ga meni na kratko

  • Mladica

    18. jun 2018 | 21:58

    Sve je ovo uzasno,ali STA CE DECI OD 13 godina,cak i manje Facebook,instagram...? U srecna vremena mi smo se u tom uzrastu igarli napolju ,na ulici...I ja sam majka,ali ovi danasnji roditelji su uzasni...Daj detetu cim podje u vrtic i mobilni i internet i sve!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA