≫ 

Ana je niška princeza: Dok su njeni prijatelji na maturu išli limuzinama, ona je odjahala na kobili Rajni (FOTO)

Neki su joj aplaudirali, drugi se iščuđavali, a reakcija profesora je, ipak, pobedila

  • 18

Kraj školske godine predstavlja period koji simbolično povezujemo sa završetkom jednog i početkom drugog života. Mnogima ovaj događaj predstavlja prekretnicu u životu i period kada donose neke od najvažnijih životnih odluka, a nekima pruža i mogućnost da urade nešto o čemu su dugo maštali i što se malo ko osim njih usudio da uradi.

Malo koji grad u našoj državi može se pohvaliti time da i dan danas poneki princ i princeza prošetaju njegovim ulicama, ali Niš to svakako može. Bar su to potvrdili Ana Miladinović i Nenad Stojnev.

PETA BEOGRADSKA OPET DOMINIRA: Gimnazijalci iznajmili "fiće" za maturu i napravili ludilo! (FOTO) (VIDEO)

Nedavna proslava mature srednje Ekonomske škole u Nišu bila je prilika da Ana pokaže ne samo svoju ljubav prema životinjama već i to da je prava princeza, koja je već pronašla svog princa.

Ana i Nenad/ Foto: Dejan Pejčić

- Kraj srednje škole je period kada moramo da donosimo važne odluke, jedina odluka koju sam ja donela bez razmišljanja je da dojašem na Rajni na maturu. Omogućila mi je da odem u svet u kom mašta postaje stvarnost - objašnjava ona.

A njena jača polovina, Nenad Stojnev, istu stvar uradio je pre 4 godine, na svojoj proslavi završetka škole. Tada maturant Građevinsko-tehničke škole, takođe je dojahao na svoju proslavu mature na kobili Cveti.

Taj svoj postupak takođe je "pravdao" ljubavlju prema životinjama, prvenstveno konjima, koja datira još iz najranijih perioda detinjstva. Danas u svom vlasništvu ima čak 6 konja.

Reakcije okoline bile su različite, neki su ovaj postupak pravdali, neki su se iščuđavali, ali jedno je sigurno - Ana je bila jedinstvena i privukla je pažnju svih prisutnih.

Rajnu svi obožavaju/ Foto: Dejan Pejčić

- Neki su aplaudirali, neke nije interesovalo, neki su gledali u jahača (mene) da vide kome je to palo na pamet… Profesori su bili u čudu, ali ipak prijatno iznenađeni. Kasnije me je na proslavi dosta njih zaustavilo da mi čestitaju i da me pitaju gde je ta divna kobila o kojoj pričaju - kaže Ana..

NORMALNA DEVOJKA Ovako izgleda dan lepe Tijane Bogdanović:

(Telegraf.rs/Niške vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uf

    20. jun 2018 | 06:53

    Steta sto ovakvih devojaka nema vise

  • %+%

    19. jun 2018 | 23:06

    Lepo i nesvakidašnje.

  • So

    19. jun 2018 | 22:27

    Svala ti cast prava si devojka i tako nastavi budi dobra pusti ove seljacine tatni sinovi i kceri samo hoce dobra kola prava si cura svaka cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA