≫ 

Proverite poštansko sanduče: Stigle kazne sa sve uplatnicom za blokadu puteva zbog cene goriva

One koji su se tokom protesta oglušili o naredbe policije i odbili da pomere vozila koja su blokirala ulicu očekuju drastičnije kazne

  • 36

Najavljene kazne za sve one koji su učestvovali u protestima i blokadama puteva zbog cene goriva počele su da stižu na kućne adrese, a najmanji novčani iznos koji će demonstranti morati da plate iznosi 5.000 dinara.

Da će se početi sa kažnjavanjem za narušavanje javnog reda i mira policija je najavila još dok su protesti trajali, a o tome su upozoreni i samo demonstranti na licu mesta.

Prekršajni nalog zbog blokade raskrisnice kod Velikog Gradišta Foto: Privatna arhiva

Paprene kazne za sve koji blokiraju saobraćaj zbog cena goriva: Demonstrante čeka pakao

Najveći broj onih koji su danima blokirali saobraćaj širom Srbije biće kažnjen najmanjom kaznom od 5.000 dinara. Zanimljivo je da su oni koji su se bunili zbog visoke cene benzina i dizela za ovu sumu mogli da kupe više od 30 litara goriva. 

Kazne se kreću od 5.000 dinara, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Sa druge strane, one koji su se tokom protesta oglušili o naredbe policije i odbili da pomere vozila koja su blokirala ulicu očekuju drastičnije kazne.

Osim novčane kazne od 20.000 do 40.000 dinara, one koji su se oglušili o naredbu očekuje i zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od najmanje 3 meseca i 6 kaznenih poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    20. jun 2018 | 11:44

    Kako vas bre nije sramota! Posten narod ima pravo da izadje na ulice, ako mu nesto nije po volji, treba sesti i razgovarati, a ne odmah da se jos dodatno puni budzet..svima nam drag nas nadredjeni rece ovih dana da narod sme na izborima da glasa i tu iskaze nezadovoljstvo, da da, super mu je ta, samo da nije vise od 50% glasova potkupljeno..znaci on je pobedio na izborima i sad u naredne 4 godine moze da radi sta mu se prohte.. A posle se ljudi pitaju sto nam toliki narod ode iz zemlje..

  • Mane

    20. jun 2018 | 11:25

    Sramota, otmite jos para.

  • Pink panter

    20. jun 2018 | 11:56

    Konstantan pritisak na posten narod koji samo trazi da ZIVI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA