Šale o krznenim papučama ni ovog leta se ne smiruju, a ova je pobedila sve (FOTO)

Ovo je, možda, i prvi put da odobravam ono okretanje za nekim jer, recite iskreno, kako za ovim da se čovek ne okrene?

  • 2

Već drugo leto zaredom ništa tako ne veseli i ne daje povod za zbijanje šale kao one nazovi papuče sa krznom. Mislili smo da posle letnje čizme ne može da se smisli ništa gore, ali, ne lezi vraže. Sećam se kad ih videh prvi put prošlo leto, osmehnuh se blago jer mi se učini da je devojci legla neka živuljka na nogu. Ali, ubrzo je usledilo "otrežnjenje". Životinja se nije mrdala i ja shvatih da je uspostavljen novi modni trend. Samo što, za razliku od drugih modnih trendova koji traju jednu sezonu, ovaj traje već dve godine.

Šetaju tako ulicama devojke sa raznobojnim veštačkim krznima na nogama i ovo je, možda, i prvi put da odobravam ono okretanje za nekim jer, recite iskreno, kako za ovim da se čovek ne okrene?

Letnje haljine slobodno nosite zimi - evo kako da ih uklopite u zimski stajling

I mi Srbi k'o Srbi, kad ne bismo imali brutalan odgovor na sve što nas iritira, ne bismo bili kraljevi humora. Tako se ovih dana po društvenim mrežama deli fotografija jedne od gorepomenutih papuča, sa komentarom koji bi mogao ući u anale.

- Nađena u centru bez ogrlice, uplašena, ali jako umiljata! Tačkajte da nađemo vlasnika - piše iznad objavljene fotografije na grupi Studenti beogradskih univerziteta.

Foto: Facebook/Studenti beogradskih univerziteta/Sinisa Simic

Ova objava bila je samo povod da se korisnici društvenih mreža rasplinu i nastave da komentarišu.

- Koja je rasa u pitanju - pita se jedan od njih.

Naravno da je mnogo onih koji su sliku postavili i na svojim profilima, ali to neće sprečiti devojke-ljubiteljke ovog modnog krika da nastave sa šetnjama svojih veštačkih ljubimaca.

VIDEO: Kako će muškarci izdržati? Ovo je najprovokativnija haljina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    20. jun 2018 | 22:09

    Smenurija. I one cipele i patike sa debelim đonovima. Ružno do besvesti. Inače to su ranije imale samo ortopedske cipele. Ali kreatorima ponestalo mašte, izgleda.

  • Hugo

    20. jun 2018 | 21:43

    Da li covek da je pohvali ili pomazi pitanje je sad?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA