≫ 

Oglas koji je digao Srbiju na noge: Traži se čoban, dnevnica od 3.200 dinara, ali gazdinu naviku malo ko može da ispoštuje

"Bleja" u Srbiji u najtoplijim danima primamljiva ponuda pre svega zbog osobina poslodavca

  • 2

Solidno plaćen posao pastira uz topli obrok i smeštaj istakao se zbog jedog specijalnog benefita i gazdine "široke ruke" koji ni u kafani ne štedi na svojim radnicima. Ipak, onaj ko ode u kafanu trebalo bi da ispoštuje gazdin tempo.

- Traži se radnik za čuvanje stoke preko leta. Vodi na ispašu, pojilo itd. Dnevnica 3.200 plus obezbeđen smeštaj i klopa. Gazda zna da odvede u kafanu o svom trošku - navedeno je u oglasu objavljenom u Fejsbuk grupi "SBU poslovi".

Fejsbuk kroji Veliku Albaniju: Leskovac, Prokuplje i Kopaonik ova mreža uporno smešta pod "upravu" Prištine

Međutim, blagonaklonog mladog poslodavca koji čak i jagnjad poklanja, ne bi trebalo shvatiti šaljivo.

Foto: Printskrin, Facebook

- Lik traži radnike za celo leto, ne može 10 dana, zgrnem keša pa odem gajbi... Gazda ima 29 godina, lik je bleja totalna... Mora da se čisti štala, čisto onoliko koliko je potrebno - napomenuto je u komentarima.

Usledio je fenomenalan zaključak:

- Ovo je jedino što priznajem kao "letujte u Srbiji" kampanju, znajući ljude sa sela a i iz ove tvoje priče, ovde bi se bolje proveo nego na Tajlandu ili u Grčkoj. Leto iz snova, bukvalno.

VIDEO: Pohotni jarac napastvovao psa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA