≫ 

Džaka od tate naučio da ne voli Srbe: Njegov otac je bio jedan od prvih koji su u Jugoslaviji uzvikivali "Kosovo republjik"

Njegov otac osuđen je na šest godina robije zbog parola protiv sistema i veličanja velike Albanije

  • 37

Slavljenički gest Granita Džake koji je rukama pokazao znak albanskog orla veličajući tako ideju velike Albanije nije nikoga iznenadio, a kako i bi kada ovaj fudbaler samo nastavio stopama svog oca, dokazanog ekstremiste Ragipa Džake, otkriva Alo.

Kako piše Alo, Ragip je bio jedan od albanskih disidenata separatista osamdesetih godina prošlog veka i među prvim albancima koji su uzvikivali "Kosovo republjik". 

Nije me briga za reakcije na moje slavlje! Džaka euforično o golu Orlovima i provokativnoj albanskoj gestikulaciji (VIDEO)

VIDEO:  Albanska Švajcarska! Albanci maltretirali Srbe i slavili pobedu Švajcarske uz simbole "crnog orla"

Džaka senior je sa 22 godine zbog protesta protiv vlasti i pozivanja na ujedinjenje svih Albanaca u jednu zemlju i stvaranja velike Albanije 1986. godine priveden i ležao je jedno vreme u zatvoru. Tačnije, osuđen je na šest godina robije zbog parola protiv sistema. 

Granit Džaka, Printscreen: Twitter/JasAFC

Koliko Džakina porodica ne voli Srbe i Srbiju najbolje dokazuje činjenica da je, osim Ragipa, iza brave bio i njegov ujak koji je zbog vređanja odležao 15 godina. Nakon izlaska iz zatvora Ragip se preselio u Švajcarsku gde je 1992. godine rođen Granit.

VIDEO: Krstajić emotivno: I ja sam bio fudbaler, moja je krivica ali pokradeni smo

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mille

    24. jun 2018 | 10:18

    I mi smo od njegovog tate i njemu slucnih naucili da mrzimo......

  • Skitnica

    24. jun 2018 | 09:52

    Al ni jedan se nije vratio na Kosovo da zive vec glume velike patriote iz Svajcarske ili Amerike.Takvi su ko vrsta najgori rodoljubi.

  • Vvvv

    24. jun 2018 | 09:54

    Najodvratniji i najruzniji narod na svetu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA