≫ 

Vremenska prognoza do kraja dana (24. jun 2018. godine): Pretežno sunčano, vedro, ali i sveže (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Katarinom, Kristinom i Sarom

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - Grčka, Italija, Turska, Španija i Egipat.

Iako su temperature i danas u Srbiji ispod proseka za ovo doba godine, nebo nad Srbijom je vedro i sunčano. U Srbiji do kraja dana pretežno sunčano i sveže maksimalne temperature će se zadržavati oko 20 C.

Slično vreme i u Beogradu, smena sunčanih i oblačnih intervala. Moguće je prolazno naoblačenje sa slabom kišom na širem području grada.

Srbija narednih dana

U Srbiji u ponedeljak nakon hladnog, u dolinama i kotlinama maglovitog, a u većini predela i vedrog jutra, tokom dana umereno oblačno i malo toplije, ali i dalje sveže za ovo doba godine. Krajem dana sa juga jače naoblačenje, a u južnim predelima očekuje se i kiša. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 7 do 13°C, maksimalna dnevna od 19 do 25°C.

U Beogradu u ponedeljak nakon vedrog i hladnog jutra, tokom dana umereno oblačno i malo toplije, ali i dalje sveže za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Minimalna temperatura 11°C, maksimalna dnevna 23°C.

U Srbiji u utorak i sredu umereno do potpuno oblačno i hladnije sa kišom i pljuskovima, dok će na severu biti uglavnom suvo i toplije. Maksimalna temperatura u utorak od 17°C na jugu do 25°C na severu Srbije, a u sredu od 16 do 20°C. U četvrtak u većini predela pretežno sunčano i toplije. U petak pre podne sunčano, posle podne i uveče sa severozapada i zapada naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 23 do 29°C, uveče u padu.

U Beogradu u utorak i sredu oblačno, sveže i kišovito. U četvrtak uglavnom pretežno sunčano i toplije. U petak još toplije sa sunčanim intervalima. Krajem dana i tokom večeri naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do 26°C, uveče u padu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA