Novi Pazar večeras slavi pobedu Erdogana, bina već postavljena na šetalištu

Preliminarni rezultati pokazuju da Erdogan ubedljivo vodi

  • 24

U Novom Pazaru će večeras u 22 časa biti upriličena proslava povodom izborne pobede Redžepa Tajipa Erdogana za predsednika Turske i njegove Stranka pravde i razvoja na parlamentarnim izborima.

Bina je već postavljena kod Sebilja na novopazarskom šetalištu, a poziv za proslavu upućen je putem društvenih mreža oko 20 časova.

(BLOG UŽIVO) Erdogan i njegova partija ubedljivo vode: Izgleda da nema drugog kruga, "sulatnu" sva vlast u rukama (FOTO) (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je u telefonskom razgovoru čestitao izbornu pobedu predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu i poželeo mu uspeh u obavljanju odgovorne dužnosti.

Preliminarni rezultati predsedničkih i parlamentarnih izbora u Turskoj, na osnovu oko 80 odsto prebrojanih glasova, pokazuju da aktuelni predsednik Redžep Tajip Erdogan i njegova Stranka pravde i razvoja (AKP) ubedljivo vode u izbornoj trci.

VIDEO: Erdogana u Zetri dočekalo 20.000 ljudi

(Telegraf.rs/Tanjug/Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakrdija

    24. jun 2018 | 22:55

    Što je mnogo, mnogo je!!! Krajnje je vreme da im neko objasni da žive u SRBIJI i da se moraju ponašati kao njeni gradjani, kome se ne svidja neka ide iz nje... Posle će nam biti kasno, ako već sad nije...

  • Jan

    24. jun 2018 | 23:46

    Ja vecu bruku nisam video pa poslije kad nesto se desi onda kazu mi smo ugrozeni katastrofa

  • Dejan

    24. jun 2018 | 22:11

    Sta oni slave,treba ih sve vratiti u tursku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA