≫ 

U Moskvi danas sunčano i toplo, idealno da orlovi uđu u istoriju, a nad Srbijom sivi oblaci (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom

  • 2

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - GrčkaItalijaTurska,  Španija i Egipat.

U Srbiji u sredu oblačno i veoma sveže za ovo doba godine sa kišom i pljuskovima. Obilnije padavine očekuju se u centralnim, zapadnim i istočnim predelima Srbije. Duvaće umeren do pojačan vetar severnih pravaca. Minimalna temperatura od 13 do 17°C, maksimalna dnevna od 16 do 20°C.

U Beogradu u sredu oblačno i veoma sveže za ovo doba godine sa kišom i pljuskovima. Duvaće umeren do pojačan vetar severnih pravaca. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 19°C.

U istočnim i centralnim predelima očekuje se oko 30 litara kiše po metru kvadratnom za 24 sata, a u zapadnim i jugozapadnim oko 40, a lokalno i više, upozorava RHMZ.

Iznad većeg dela Evrope danas promenljivo oblačno. U Atini, Beču i Budimpešti danas sveže i kišovito. U Moskvi danas pretežno sunčano i toplo, maksimalna temperatura do 27°C. Tako da našim orlovima prognoziramo dobro raspoloženje i puno sreće na večerasnjoj utakmici.

Prema prognozi vreme na za narednih sedam dana, u Srbiji će u četvrtak i petak biti pretežno oblačno, povremeno s kišom, ponegde i pljuskovima s grmljavinom.

U subotu se očekuje prestanak padavina i razvedravanje, pre podne na severu, posle podne i u ostalim krajevima.

U nedelju i početkom sledeće sedmice pretežno sunčano. Temperatura u postepenom porastu, do subote ispod, a zatim oko i malo iznad proseka za ovo doba godine (prosek je od 25 do 28 stepeni).

Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba kod hroničnih bolesnika, naročito kod astmatičara i osoba sa reumatskim obolјenjima. Tipične meteoropatske reakcije mogu se javiti u jačoj formi.

Pogledajte jutarnju prognozu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rikimil

    27. jun 2018 | 09:12

    Tesko, tesko Sve je propusteno protiv Svajcarske, lose vodjenje ekipe, losa igra.. No , nadajmo se najboljem i na pobedu Srbijo !.

  • Mix

    27. jun 2018 | 14:14

    Zivela Srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA