Zbog Paulinja se smrklo nad Srbijom: Gol Brazilca prizvao pljuskove, a stiže nam i jak vetar (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - Grčka, Italija, Turska,  Španija i Egipat.

U Srbiji u sredu oblačno i veoma sveže za ovo doba godine sa kišom i pljuskovima. Obilnije padavine očekuju se u centralnim, zapadnim i istočnim predelima Srbije. Duvaće umeren do pojačan vetar severnih pravaca. Minimalna temperatura od 13 do 17°C, maksimalna dnevna od 16 do 20°C.

U Beogradu u sredu oblačno i veoma sveže za ovo doba godine sa kišom i pljuskovima. Duvaće umeren do pojačan vetar severnih pravaca. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 19°C.

U Srbiji u četvrtak i dalje pretežno oblačno i sveže za ovo doba godine, povremeno sa kišom i pljuskovima. Više padavina očekuje se u južnim, centralnim i istočnim predelimna. Na severu Srbije biće uglavnom suvo i toplije. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 13 do 17°C, maksimalna dnevna od 18°C na jugu do 26°C na severu Srbije.

U Beogradu u četvrtak umereno do potpuno oblačno i malo toplije, povremeno sa slabom kišom, ali će tokom većeg dela dana biti uglavnom suvo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 22°C.

U Evropi u četvrtak oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u centralnim i jugoistočnim predelima Evrope i na Balkanskom poluostrvu gde se očekuju i obilnije padavine, a naročito na području severa Grčke. U ostalim predelima biće uglavnom suvo. Najhladnije će biti na zapadu Balkanskog poluostrva sa temperaturom i ispod 20°C, a najtoplije na severoistoku Evrope, u oblasti Baltika, na severu Rusije i u Španiji sa temperaturom i preko 30°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA