≫ 

Zar treba dete da mi se ubije zbog nasilja i svojih vršnjaka? Ispovest majke čijeg sina svakodnevno maltretiraju u beogradskoj školi (FOTO)

 ≫ 

Konstantno su mu stizale preteće poruke u kojima je pisalo kako će ga nekoliko njih pretući ako se pojavi u školi. Verovala sam da je u pitanju bezazlena šala

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ivana
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vladan

    04. jul 2018 | 08:20

    Čim se desi ovako nešto, napraviti dopis školi uz angažovanje advokata , da će škola biti tužena zbog maltretiranja deteta, škola je u obavezi da osigra bezbednost svakog deteta . Da vidite kako se sve promeni kada se dobije službena opomena. A drugo , pronaći decu koja maltretiraju dete i roditeljima takođe poslati zvanično opomenu da će biti prijavljeni socijačnoj službi ili kome već, ovo možda nema pravno utemeljenje ali nikome nije svejedno kad mu advokat piše. I kao treće , obezbediti nekoga ko će sa maltretiranim detetom boraviti izvesno vreme u školi i o tome zvanično obavestiti školu. Samo pritiskom na sve odgovorne moze se nešto promeniti. I naravno dete odmah na neki kurs samoodbrane....I povrh svega učiti decu od malena da roditeljima kazu sve odmah, izgraditi sa njima poverenje da znaju da će te za njih uvek biti tu.

  • Ivana

    02. jul 2018 | 21:52

    Da li neko zna da li je usvojen zakon da se deca mogu skolovati kod kuce?. Nesto sam nacula, ali nisam sigurna. Ako neko zna neka napise.

  • Sale

    02. jul 2018 | 21:22

    Draga majko potpuno razumem koliko vam je tesko.Sa vetrenjacama se ne mozete boriti.Npr.da su roditelji tih nasilnika normalni oni bi to trebali da rese sa svojom nasilnom decom putem normalni vaspitnih metoda a vama da se izvinu .Ali to necete docekati.U Apatinu u Osnovnoj skoli nekoliko decaka je maltretiralo i ponizavalo jednog dobrog,mirnog decaka .Nesposobno rukovodstvo skole i tzv.pedagoska sluzba nije resavao taj veliki problem za decaka .Posto Apatin ima samo jednu skolu nije bilo resenja da se premesti.Pa je otac decaka resio tako sto je doslovce isao sa sinom na nastavu i to od petog do osmog razreda ,sedeo sa sinom u klupi i isao na odmore sa njim.Tako je zastitio sina od nasilnih vrsnjaka.I svoje radno vreme je prilagodio nastavi.Danas decak ide u Sombor u srednju skolu i sve je u redu.Naravno da ne zeli nikakav kontakt sa tom petoricom iz razreda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA