≫ 

Istorijska Slagalica! Penzioner Bora bio je ubeđen da će mu najbolje ići igra "Ko zna, zna", ali zbog nje je na kraju imao -15 poena (VIDEO)

Niko, a ponajmanje on sam, nije očekivao ovakav rezultat

  • 15

Ili je Ljubiša Dimitrijević kao plavi takmičar u kvizu "Slagalica" bio toliko dobar ili su njegovog suparnika Boru Micića preplašile kamere. Tek ovoliki broj poena na kraju emisije nismo videli do sada.

Koje promene nas očekuju u novoj "Slagalici"? (VIDEO)

Dimitrijević je do ove emisije imao tri pobede i u sve tri isti broj bodova, 84. Penzioner Bora je bio ubeđen da će mu najbolje ići igra "Ko zna, zna". Ali... U prvoj igri "Slagalica" nije osvojio nijedan poen, kao i u igri "Moj broj". U igri "Korak po korak" opet 0 bodova. Ni "Skočko" nije prošao bolje... Ali, niko, a ponajmanje on sam nije očekivao da će otići u minus.

KO JE REŽIRAO "SUTON"?

Usledila je poslednja igra "Ko zna, zna". Bora se javio da odgovori na pitanja "Tanka opna koja obavija plućna krila, zove se...", kao i "Kako se zvao narodni heroj Jugoslavije Adžija?" , ali je protivnik bio brži.

Bora se brže od protivnika javio da odgovori na pitanje "Ko je 1982. godine režirao domaći film Suton?", ali je pogrešio, rekavši da je u pitanju Žika Nikolić. Najviši vodopad na svetu je za Boru Micića Nijagara, tada je već imao minus 10 poena. Na poslednje pitanje "Iz koje je zemlje predsednik FIFA Đani Infantino", pobednik je pogrešio, rekavši iz Italije, pa je Bora dobio priliku, ali nije uspeo da dobije počasne bodove, rekavši da je Infantino iz Brazila.

Bora je do kraja smanjio minus, Printskrin/Youtube:RTS Slagalica - Zvanični kanal

POGODIO JEDNU KOLONU

"Asocijacije" su mu donele 4 poena, jer je pogodio rešenje kolone B, pa je na kraju imao ukupno "samo" minus 11. Voditeljka ga je sve vreme podsticala da bude malo brže i da bar brže izgovara koju kolonu hoće da pokuša da reši.

I kako reče voditeljka na kraju, Bora je "osvojio" minus 11 poena.

Pogledajte celu emisiju, a igra "Ko zna, zna" počinje na 14:00:

VIDEO/Gužve ili ne: Obišli smo Narodni muzej 6 dana nakon velikog otvaranja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA