≫ 

Večerašnja sedmica na lotou iznosi 2,5 miliona evra: Ovi brojevi su inače najsrećniji, a jedan nije izvučen 27 puta zaredom

Do sada najlošiji skor imaju žitelji Bora, Zaječara, Kikinde i Loznice u kojima od 2005. godine nije izvučena nijedna sedmica

  • 1

Ukoliko ste muškarac koji je loto listić uplatio u Beogradu i na njemu zaokružio broj 38, mogućnost da dobijete sedmicu, koja u večerašnjem kolu iznosi čak 2,5 miliona evra, veća je nego da ste žensko i da ste na listiću zaokružili broj 29.

Muškarci glavni dobitak na lotou dobijaju skoro pet puta češće nego žene, pokazuju statistike. Prema istim podacima, kombinacije popunjene u beogradskim opštinama imaju veću šansu da budu pobedničke od onih koje su uplaćene van prestonice, a do sada najlošiji skor imaju žitelji Bora, Zaječara, Kikinde i Loznice u kojima od 2005. godine nije izvučena nijedna sedmica.

Na igre na sreću Srbi troše milijarde dinara, a evo u koje se najviše nadaju da će ih pretvoriti u milionere

Pazite koje brojeve upisujete na listić, neki nisu izvučeni 27 kola zaredom, Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Izabrati brojeve za loto kombinaciju izuzetno je teško, pogotovo ako uzmemo u obzir da postoji 15.380.937 kombinacija.

Ipak, podaci pokazuju da bubanj neke brojeve voli više od ostalih. Tako se u dobitnim kombinacijama najčešće pojavljuje broj 8, a iza njega slede i 23, 24, 21, 35...

Zanimljivo je da broj 29 nije izvučen u 27 uzastopnih kola, a među najmanje izvlačeni brojevima su 20, 30, 27 i 14.

U svim do sada izvučenim loto kombinacijama još nisu bile zastupljene kombinacije sa sedam brojeva iz samo jedne dekade. Najređe je izvlačeno i sedam parnih brojeva, dok su najčešće kombinacije četiri parna i tri neparna i tri parna i četiri neparna broja.

2012. godine izvučeni su brojevi koji su bili u Tesnoj koži, Printskrin: Youtube/natx5yam, Tesna koža

Zanimljivo je da u maju 2012. godine sedmice nije bilo, ali su izvučene 454 šestice. Brojevi koji su tada izašli iz bubnja umalo su se poklopili s čuvenom loto kombinacijom u "Tesnoj koži" koja se "ukazala" Raheli Ferari.

Glumica, koja u filmu tumači majku glavnog junaka Dimitrija Mite Pantića, diktira sinu sedam brojeva: 8, 16, 23, 27, 32, 35 i 37... Svi osim broja 23 izvučeni su u tom kolu.

VIDEO Ova mačka je vrsni kockar:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA