≫ 

Bajkeri teško povređeni u Petrovcu na Mlavi

Vozač motora Dragan Milutinović (35), zadobio je prelome obe ruke i noge, dok suvozač Nikola Erski (37) ima unutrašnje krvarenje

  • 15

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu u Petrovcu na Mlavi, teško su povređeni vozač motora Dragan Milutinović (35) i suvozač Nikola Erski (37).

Bajkeri, učesnici moto skupa u Petrovcu na Mlavi, Dragan Milutinović (35), vozač motora i suvozač Nikola Erski (37), obojica iz Mužlje kod Zrenjanina, zadobili su teže telesne povrede nakon što su u subotu oko 15.30 časova, motorom udarili u autobusko stajalište u Ulici srpskih vladara u Petrovcu na Mlavi.

Tragedija kod Malog Požarevca: Motociklista podleteo pod kamion, poginuo na licu mesta

Prema dobijenim informacijama, bajkeri su prilikom ove saobraćajne nesreće zadobili teže telesne povrede. Oni su nakon ukazane prve pomoći u petrovačkom Domu zdravlja, prevezeni u Urgentni centar u Beograd. Vozač motora Dragan Milutinović (35), zadobio je prelome obe ruke i noge, dok je kod suvozača Nikole Erskog (37) konstatovano unutrašnje krvarenje.

VIDEO: Sudar kod Beogradskog sajma

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    16. jul 2018 | 10:27

    Ово је срећа да нико други није страдао осим ових двоје насилника. Нема ту нигде несреће, то је срећа. Сажаљевам власника оштећеног аутомобила, што због аутомобила што због стреса.

  • vs

    16. jul 2018 | 15:10

    Licemer... kakav ti problem imas strasno.. mis iz boce.

  • Ateista senior

    16. jul 2018 | 10:46

    Nisu propisi urađeni da bi ljude kažnjavali već da sačuvaju živote ali svako ima svoje propise i posle đavo kriv,kad se oporave valjda neće opet na crveno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA