Vremenska prognoza do kraja dana (17. jul 2018. godine): Oblaci prevarili prognostičare, do kraja dana više sunca, manje kiše (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom

  • 1

U Srbiji do kraja dana umereno do potpuno oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar i biće u pojačanju. Maksimalna temperatura od 23 do 29°C.

U Beogradu do kraja dana umereno do potpuno oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadnbi vetar i biće u pojačanju. Maksimalna temperatura 25°C.

U Srbiji u sredu smena sunčanih i oblačnih intervala. Tokom dana sa severoistoka se očekuje naoblačenje i ono će severnim, centralnim i jugoistočnim predelima Srbije doneti kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Najobilnije padavine očekuju se u severoistočnim predelima. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, sredinom dana povremeno i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 13 do 20°C, maksimalna dnevna od 23°C na istoku do 30°C na zapadu Srbije.

U Beogradu u sredu nakon vedrog jutra, tokom dana promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 26°C.

SRBIJA NAREDNIH DANA

U Srbiji u četvrtak umereno do potpuno oblačno i veoma sveže za ovo doba godine sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 18 do 24°C. U petak toplije. Očekuje se smanjene oblačnosti i biće sunčanih intervala, a tek ponegde ređa pojava pljuskova sa grmljavinom i to uglavnom na severoistoku. U subotu sunčano i toplo, maksimalna temperatura od 28 do 32°C. U nedelju sunčano i veoma toplo. Sredinom dana u severnim i zapadnim, a posle podne i uveče i ostalim predelima naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom. Maksimalna temperatura od 30 do 34°C, krajem dana u padu.

U Beogradu u četvrtak umereno do potpuno oblačno i veoma sveže za ovo doba godine sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do 21°C. U petak toplije, maksimalna temperatura 28°C. Očekuje se smanjene oblačnosti i biće sunčanih intervala, a tek se ponegde na širem području grada očekuje ređa pojava pljuskova sa grmljavinom. U subotu sunčano i toplo, maksimalna temperatura 30°C. U nedelju veoma toplo. Pre podne sunčano, a posle podne i uveče naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom. Maksimalna temperatura 32°C, krajem dana u padu.

EVROPA SUTRA

U sredu oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u severnim, centralnim, istočnim i jugoistočnim predelima Evrope, ali i u oblasti Karpata i Panonske nizije gde će biti i najsvežije sa temperaturom oko 20°C. U ostalim predelima biće sunčano, a na jugu Balkanskog i Pirinejskog poluostrva i tropski toplo sa temperaturom do 35°C.

Na Balkanskom poluostrvu u sredu uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, dok se kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju u centralnim i severoistočnim predelima. Na jugu, severozapadu i na zapadu Balkana biće vedro i toplo. Maksimalna temperatura od 20°C na severoistoku do 30°C na severozapadu Balkana, a u oblasti Jadrana i na jugu poluostrva do 34°C.

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA