Radoje sa Terazija isplatio prevarenu decu iz Užica: Pismo majke ga stavilo na stub srama, rešio da okonča agoniju

Nije prošlo ni 24 časa od objave koja je odjeknula, gde je majka pisala za neisplaćen dug njenoj deci koja su brala maline na Staparima, a gazda je tokom dana isplatio dug za angažovan rad posredstvom SUP-a

  • 12

Nakon što su mediji preneli pismo jedne majke medijima u kom navodi da njena deca nisu dobila novac za branje malina, gazda  Radoja za kog su radili ipak je isplatio dug.

Nije prošlo ni 24 časa od objave koja je odjeknula, gde je majka pisala za neisplaćen dug njenoj deci koja su brala maline na Staparima, a gazda je tokom dana isplatio dug za angažovan rad posredstvom SUP-a.

Radoje sa Terazija prevario mlade Užičane: Brali maline na njegovom imanju za pare, nisu videli žutu banku

- Zahvaljujući svim medijima koji su se samovoljno uključili, koji su preuzeli ovu vest, deca su malopre dobila novac posredstvom SUP-a. Još jednom vam hvala i u naše i u ime dece jer bez medijske pompe deca bi bila uskraćena za novac - napisala je na Fejsbuk stranici "Užice oglasna tabla" majka dece koji su ostali uskraćeni za novac koji su zaradili tokom branja malina.“

Da javna kritika može imati uticaja, najbolje prokazuje primer Radoje sa Terazija, koji je nakon "dizanja Srbije na noge" odlučio da deci koja su teško zaradila svoj novac, isplati zasluženo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 233

    18. jul 2018 | 10:25

    Bravo,novinari svakom nepostenom gazdi treba tako da se okace o vrat!Sve do potpunog ispunjenja!

  • Gorgeous

    18. jul 2018 | 10:23

    Sada bi Radoje MORAO u zatvor da mu ne padne na pamet više da bilo koga prevari a i drugi će se teže odlučiti za tako nešto.

  • Dušica

    18. jul 2018 | 11:07

    Posle kažu kako omladina Srbije neće da radi,a svaka ih bagra iskoristiti!da neplaši decu koja se muče da zarade za more ili slično,ima li taj decu, njegova nek idu na egzotična putovanja a tuđa nek im beru Malme za džabe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA