≫ 

Kako su Turci obučavali Srbe da prepoznaju prevaru u dokumentima: Fokus je bio na istrazi zločina povezanih sa narkoticima

Turska agencija za saradnju i razvoj obučavala je 16 pripadnika srpskih bezbednosnih snaga

  • 7

Turska agencija za saradnju i razvoj - TIKA obučavala je 16 pripadnika srpskih bezbednosnih snaga, navela je danas agencija, a prenosi hurriyetdailynews.com.

Važno je da imamo Tursku kao saveznika, a ne protivnika: Vučić sa svetskim liderima na Erdoganovoj inauguraciji (FOTO) (VIDEO)

Iz agencije su naveli da je trening odrađen u Beogradu kao deo projekta u kom učestvuju brojne inostrane policije. Projekat je nastao iz želje da se podeli iskustvo Turske sa ostalim zemljama, a vodio ga je Turski bezbednosni centar.

DOBILI DIPLOME

Šesnaest pripadnika granične policije unaprediće svoje karijere kroz detektovanje prevara u putničkim dokumentima. Na završnoj ceremoniji, polaznici su primili diplome.

Trening u Srbiji, koji je trajao od 30. aprila do 4. maja, bio je fokusiran na uvežbavanje istrage zločina povezanih sa narkoticima. Sličan program planiran je u Turskoj za pripadnike srpskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

SARADNJA U 170 ZEMALJA

Ustanovljena 1992. godine, TIKA je odgovorna za sprovođenje saradnje u 170 zemalja. Na pet kontinenata imaju 59 kancelarija.

VIDEO/Erdogan: Auto-put između Beograda i Sarajeva biće auto-put mira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oko

    19. jul 2018 | 09:24

    Opet ti turci staje sa bracom rusima grcima da nas oni obucavaju ccccccc

  • Pozor

    19. jul 2018 | 09:07

    Lepo. Sada će naši edukovani policajci moći da održe predavanje kriminalcima. Usavršavanje na svim pozicijama i nivoima.

  • Vukodlak

    19. jul 2018 | 09:16

    Nekada-NEKADA-mi smo bili ti za obuku,u svim segmentima.Ljudi su bili postavljani na radnim mestima po struci,kvalifikaciji,danas dode sa ULICE prvo radno mesto mu je Ministar,potpresednik vlade I.T.D. jadn zemljo sta si DOZIVELA ?????????BIROKRATIJA TE UBI!!!@@$$$$$$$$$???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA