Centar za socijalni rad, policija, bilo ko? Devojčice (9) obučene kao trbušne plesačice igraju pod "šatrom" u Obrenovcu (VIDEO)

U šatoru Petrovdanskog vašara u Obrenovcu, pored njih prisutni su i brojni drugi gosti, a po njihovim reakcijama dalo bi se zaključiti da maloletne trbušne plesačice nikome nisu bile neobične

  • 21

Na Tviteru se pojavio video-snimak na kome se vide dve devojčice obučene kao trbušne plesačice na jednom Petrovdanskom vašaru. Ono što je izazvalo najoštrije kritike i negativne komentare je to što su devojčice uzrasta od 7 do 9 godina i što su na zlatnim kostimima s resama imale čak i korpe za ženske grudi.

Izašla je na binu, počela da se skida i svi su zavrištali, a onda je seksi Irina pokazala šta može da uradi sa moćnim grudima i guzom! (VIDEO)

Na snimku njih dve uigrano počinju da "mešaju" dok pevač u pozadini pozdravlja goste pristigle s Kosova.

U šatoru Petrovdanskog vašara u Obrenovcu, pored njih prisutni su i brojni drugi gosti, a po njihovim reakcijama dalo bi se zaključiti da maloletne trbušne plesačice nikome nisu bile neobične.

"To su deca od 7 do 9 godina!", bio je jedan od komentara.

"Niko nije cimao socijalno kad sam oblačila mamine krpe i sva ponosna đuskala pred gostima uz aktuelne muzičke hitove. Ni meni nisu platili, niti me maltretirali, ne mogu da odlučim da li sam ljuta sad", komentariše druga osoba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrpskiBek

    18. jul 2018 | 23:57

    Za svaku osudu!!!!!! Svakako.samo.sta je sa "pinkovim zvezdicama" ?? Zar i tamo deca ne nose i "gore rese" od ovih.i ne "mesaju" uvijaju se igraju i pevaju ?? Zar u zadruzi devojka od 17 god (dakle maloletna) nije imala seks pred kamerama i jos dovlace njenu majku da sve to komentarise!??? ..ako arsini nisu isti ok.ali ako jesu.!!...

  • Trg

    19. jul 2018 | 00:07

    U Kraljevu ne možeš da prodjes mirno ulicom, samo idu za narodom traže, prose a stariji su poznati po svojim poslovima. Nikome ništa. Do kada će biti ovako ?!

  • Ništa novo

    19. jul 2018 | 00:04

    Zaštićeni, sve im je dozvoljeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA