≫ 

Današnja vremenska prognoza (22. jul 2018. godine): Sunčano i tropski toplo, najviša dnevna temperatura 35 stepeni

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u nedelju sunčano i tropski toplo. U toku jutra u severnim i severoistočnim predelima očekuje se nešto više oblačnosti, ponegde i ređa pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Posle podne u severozapadnim, a krajem dana, tokom večeri i noći i u centralnim i zapadnim predelima Srbije naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, posle podne i uveče u skretanju na zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura od 17 do 22°C, maksimalna dnevna od 28°C na severozapadu do 35°C na jugoistoku Srbije.

U Beogradu u nedelju tropski toplo. Nakon jutra sa nešto više oblaka, tokom dana sunčano. Krajem dana povećanje oblačnosti, a tokom večeri i noći jače naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, posle podne i uveče u skretanju na zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura 21°C, maksimalna dnevna 32°C.

Iznad većeg dela Evrope danas promenljivo oblačno. U Beču i Budimpešti sa padavinama. Najtoplije je na jugu Balkanskog poluostrva, sa temperaturom do 38 stepeni.

Srbija narednih dana:

Naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom iz severnih i zapadnih predela Srbije u ponedeljak će se proširiti i na ostale predele Srbije. U južnim, centralnim i istočnim predelima biće uslova za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Maksimalna temperatura od 21 do 29°C. U utorak, sredu i četvrtak biće promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Temperature će se kretati oko i ispod proseka za ovo doba godine.

Beograd narednih dana:

U Beogradu u ponedeljak oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Temperatura tokom dana bez većeg kolebanja i kretaće se od 20 do 22°C. U utorak, sredu i četvrtak biće promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Temperature će se kretati ispod proseka za ovo doba godine.

Pogledajte jutarnju prognozu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA