Vremenska prognoza do kraja dana (22. jul 2018. godine): Krajem dana naoblačenje s kišom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji sunčano i tropski toplo. Posle podne u severozapadnim, a krajem dana, tokom večeri i noći i u centralnim i zapadnim predelima Srbije naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom i olujnim vetrom.

Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, posle podne i uveče u skretanju na zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura od 16 do 22°C, maksimalna dnevna od 29°C na severozapadu do 35°C na jugoistoku Srbije.

U Beogradu u nedelju tropski toplo. Tokom dana sunčano. Krajem dana povećanje oblačnosti, a tokom večeri i noći jače naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, posle podne i uveče u skretanju na zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura 21°C, maksimalna dnevna 32°C.

SRBIJA SUTRA

U Srbiji u ponedeljak umereno do potpuno oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, samo se u toku jutra na jugu i istoku očekuje vedro. Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 15 do 21°C, maksimalna dnevna od 21°C na severoistoku do 29°C na jugu Srbije.

U Beogradu u ponedeljak umereno do potpuno oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje i obilne pljuskove. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Temperatura tokom dana bez većeg kolebanja i kretaće se od 20 do 22°C.

SRBIJA NAREDNIH DANA

U Srbiji narednih dana promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, naročito na jugu i istoku Srbije, dok će na severu biti uglavnom suvo, ponegde i pretežno sunčano. Maksimalna temperatura u utorak i sredu od 24°C na jugu do 30°C na severu Srbije. U četvrtak će biti toplije, a u petak malo svežije.

U Beogradu narednih dana promenljivo oblačno i uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, samo uz ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 26 do 30°C.

EVROPA SUTRA

U ponedeljak oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u istočnim i jugoistočnim predelima Evrope. Ponegde se očekuju i obilni pljuskovi sa grmljavinom i grmljavinske oluje naročito na Balkana. Najsvežije sa temperaturom oko 20°C biće na istoku Evrope. Najvrelije biće na Pirinejskom poluostrvu i na jugu i jugoistoku Balkana sa temperaturom do 37°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA