Nismo ni svesni kakvu smo borbu pokrenuli: Upravo nam je od Đokovića stigao gigant od 65 cm, a pojavio se na najneverovatnijem mestu (FOTO

Potpuno neočekivano, u pukotini između kuće i trotoara, nikao je krastavac za koji vlasnik nije mogao ni da pretpostavi da će dostići neverovatnih 65 cm

  • 9

Nakon tri džinovske priče iz bašte, na mejl naše redakcije iz okoline Vrnjačke Banje stigao je novi zeleni rekorder od 65 cm.

Podstaknut pričama o velikom povrću, Vladimir Đoković iz sela Vraneši, odlučio je da podeli čudo iz svog dvorišta. Ne znamo da li zbog prezimena ili tajne formule, ali on je svakako vlasnik novog krastavca šampiona.

Potpuno neočekivano, u pukotini između kuće i trotoara, nikao je krastavac za koji vlasnik nije mogao ni da pretpostavi da će dostići neverovatnih 65cm.

U svom domaćinstvu uzgaja razno povrće, a ovaj jedinstveni primerak samo je, kako kaže, dobro zalivan. Bez dodatne prihrane i specijalnog režima; Foto: Telegraf

Delovao je poprilično divlje i nije puno obećavao, ali ga je Vladimir sa svojom suprugom uredno održavao kao i ostatak povrća.

- Moja supruga i ja smo u penziji, bavimo se poljoprivredom i nismo ni znali otkud krastavac baš tu, ali smo pretpostavili da je ispalo seme. Ostavili smo ga da izraste, ali baš nismo očekivali da će ovoliko - ispričao nam je ponosno Đoković.

U svom domaćinstvu uzgaja razno povrće, a ovaj jedinstveni primerak samo je, kako kaže, dobro zalivan. Bez dodatne prihrane i specijalnog režima.

Vladimir i supruga ga nisu hranili đubrivom, jer je bio maltene u kući; Foto: Telegraf

- Baš kao što su ljudi i pre mene govorili, tajnog recepta nema. Mi ga čak nismo hranili đubrivom, jer je bio tu maltene u kući.

Novi šampion pokazatelj je da pravila zapravo nema. Njegovi prethodnici dolazili su iz plastenika i sa njive, a on ni manje, ni više, nego iz zidne pukotine.

Sada kada je lavina nesvakidašnje velikog povrća pokrenuta, ponovo vas izazivamo za nastavak borbe.

Ako i vi imate rekordera u vašoj bašti ili dvorištu, javite nam se. Trka za najveće povrće je tek počela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA