Ponovo nema registarskih tablica u Novom Sadu

Pošto se opet ne zna kada će stići novi kontigent tablica iz Beograda, moguće je da će se isto desiti i sutra, ali i narednih dana

  • 9

Nakon što je 18. jula iz MUP-a javljeno da će svim policijskim upravama u Srbiji biti isporučeno dovoljno registarskih tablica i da će time problem "u potpunosti biti prevaziđen", u Novom Sadu ponovo nema tablica.

Poslednje tablice u Policijskoj upravi u Kralja Petra podeljene su u , tako da su se oni koji su danas otišli da registruju svoje automobile vratili kući praznih ruku.

Pošto se opet ne zna kada će stići novi kontigent tablica iz Beograda, moguće je da će se isto desiti i sutra, ali i narednih dana.

Otišli smo na tehnički pregled dan pre uvođenja novih pravila i tamo je kao da nas čeka smak sveta! (FOTO) (VIDEO)

U izvinjenju koje je MUP uputio građanima koji su prethodnih nedelja čekali na izdavanje registarskih tablica, navedeno je da je zahvaljujući zajedničkim naporima Ministarstva unutrašnjih poslova i Zavoda za izradu novčanica (ZIN) problem sa nedostatkom registarskih tablica prevaziđen u skoro svim policijskim upravama.

Podsetimo, krajem juna i početkom jula u policijskim upravama u Novom Sadu i drugim gradovima nije bilo dovoljno registarskih tablica nedeljama, pa su građani bili primorani da plaćaju izdavanje privremenih registarskih oznaka ako su želeli da voze svoje automobile. Tada su u MUP-u za 021 rekli da je vreme potrebno za izdavanje tablica limitirano dinamikom i količinama koje izdaje ZIN pa je stoga došlo do nestašice, dok su u Narodnoj banci Srbije kojoj pripada ZIN izjavili da dinamika isporuke zavisi od porudžbina MUP-a.

(Telegraf.rs/021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    26. jul 2018 | 15:48

    mi stvarno postajemo cirkus drzava

  • Zoran

    26. jul 2018 | 19:09

    Šta će nam registarske tablice.Ionako nećemo proći tehnički pregled.Vozićemo neregistrovan auto.

  • Sonor

    26. jul 2018 | 15:12

    Nije kriv MUP, već lenjivci koji štancuju tablice i oni koji bi trebalo da procenjuju potrebe za njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA