≫ 

Službenik ministarstva tražio devojčici (13) da se skine i slika: Stravična prepiska manijaka i nezaštićenog deteta (FOTO)

Pedofil je putem društvene mreže verbalno zlostavljao devojčicu

  • 3

Na Fejsbuk stranici "Borba protiv pedofilije" opet je osvanula stravična prepiska između muškarca u 40-tim godinama i devojčice (13).

Pedofil je, putem društvene mreže, na kojoj se predstavlja kao službenik nepriznatog kosovskog "ministarstva za nauku i tehnologije", verbalno zlostavljao devojčicu, a verovatno da bi to uradio i fizički samo da je dobio priliku da je vidi.

Na sreću je profil deteta (13) lažan i iza njega se "krije" odrasla osoba. Međutim, to manijak nije znao. Bez obzira na to što mu je devojčica napisala da ima nežne godine, napasnik joj je tražio da se slika bez odeće na sebi i da mu pošalje fotografiju.

Pedofil sede kose na Fejsbuk kači fotke sa unukama, pa njihovoj vršnjakinji šalje bolesno perverzne poruke od kojih se želudac prevrće

Stravična prepiska muškarca u 40-tim godinama i devojčice (13) Foto: Facebook/Stop Pedofiliji SP

Čovek koji bi devojčici mogao da bude otac po godinama, uporno je tražio da mu malena pošalje fotografije. Iako je dete objasnilo da se plaši i da zapravo ne razume šta nepoznati stariji muškarac traži od nje, on je nastavljao da joj piše strašne poruke.

Muškarac zlostavlja devojčicu Foto: Facebook/Stop Pedofiliji SP

Pedofilu nije bilo dosta što je tražio da se slika dete koje se i dalje nevino igra, kao i većina njenih vršnjaka, već je poželeo da i ona njega vidi bez odeće. A on je samo jedan u nizu manijaka koji ima želju da nevinom biću uništi život i navuče traume koje ostavljaju neizbrisivi trag.

Zbog svojih bolesnih fantazija dozvolio je sebi da povredi, na sreću samo verbalno, devojčicu čiji je život tek počeo.

Postavlja se pitanje šta bi bio u stanju da joj uradi da je video u stvarnom svetu, kao i šta bi se desilo da profil nije lažan. Da se iza njega stvarno nalazilo nezaštićeno i nevino dete.

Profil je lažan, a šta bi se desilo da je iza njega stvarno neka nevina i nezaštićena devojčica? Foto: Facebook/Stop Pedofiliji SP

Dokle bi u tom slučaju pedofil išao? Svoje mišljenje nam ostavite u komentarima.

Celu prepisku pročitajte OVDE.

VIDEO: Evo koliko je tačno pedofila u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oficir

    29. jul 2018 | 21:48

    Dozivotni zatvor za te psihopate

  • Biljka

    29. jul 2018 | 21:44

    Kada bi se doneo zakon i samo jednog kastrirali, pa u zatvor, ni jedan bolesni pedofil se ne bi usudio na tako nesto. Nego ocigledno i u sudstvu toga ima i to nekome odgovara.

  • Marko

    16. februar 2019 | 13:44

    Isecite mu polni organ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA