≫ 

"Prelepa je...čuvaj je od zla": Zoran Marjanović okačio prvu fotografiju sa slobode sa malom Janom, a svi komentari su identični (FOTO)

Marjanović prikazao sliku porodične idile, mala Jana u čvrstom zagrljaju oca

  • 5
Zoran Marjanovic, mala Jana

Foto: Facebook

Ćerka Jana, koja je nedavno morala da svedoči u slučaju ubistva njene majke Jelene Krsmanović, uživa u zagrljaju svog oca Zorana Marjanovića, koji je ovaj porodični detalj želeo da prikaže javno na svom Fejsbuk profilu.

Usledili su brojni komentari poput: "Pozdrav Zorane tebi i Jani, lepotica mala", "Prelepa slika oca i ćerke", "Mnogo sreće".

Ipak, poslednji komentar je najviše upao u oči - "Prelepa je... čuvaj je od zla".

Sve to delovalo bi kao obična porodična priča da nije reč o prvoj fotografiji Marjanovića nakon izlaska iz pritvora, gde je boravio tokom postupka za još uvek nerešeno ubistvo supruge Jelene Krsmanović. Zanimljivo je da je Zoran Marjanović odlučio da svoje lice i svoj osmeh, "sakrije" iza iskrenog osmeha ćerke Jane, pa je pitanje šta time želi da poruči javnosti nakon izlaska iz pritvora.

Foto: Facebook/Zoran Marjanovic

Mala Jana najviše potresena zbog Zoranovog hapšenja: Vrištala dok su joj odvodili oca!

U jednom od najmisterioznijih ubistava u Srbiji ikada Marjanović je do sada bio jedini osumnjičeni, a pritvor mu je ukinuo Apelacioni sud 12. jula. Međutim, to ne znači da je proces završen.

Jelena Marjanović mučki je ubijena pre više od dve godine, a o tome kako je zločin izvršen u javnosti postoji nekoliko verzija priča. Ono što se zna je da je sa mučkim povredama pronađena u kanalu pored nasipa u beogradskom naselju Crvenka. Marjanović je, kao osumnjičeni, uhapšen septembra prošle godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GLUMICA

    1. avgust 2018 | 13:52

    dete u zagrljaju osobe koja je osumnjicena za monstruozno ubistvo svoje zene a njene majke.....najezila sam se

  • sanja

    6. avgust 2018 | 00:32

    Cudan pogled,hm...ima tu nesto jezivo.Jadno dete.

  • Krlja

    9. avgust 2018 | 21:44

    Da je kriv ne bi ga pustili nikada...Mnogo mediske hajke je bilo...Mozda zna ko je to uradio ali on nije,zato su ga drzali toliko dugo...probali da ga slome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA