Najbizarnije stvari koje Srbi prodaju na oglasima: Nude kožu pitona, amajlije, sedlo za kamilu i aparat za urasle nokte, a ovo su cene (FOTO)

Ovakve stvari ne mogu se naći u slobodnoj prodaji

  • 0

Zmijska koža od kapitalnog afričkog pitona, aparat za krpljenje najlon čarapa, ali i aparat za ispravljanje uraslih noktiju, samo su neki u moru neobičnih stvari koje Srbi prodaju na oglasima.

"Lep, mlad, obdaren, pristajem na sve i pozivam na seks": Kako muškarci u Srbiji nude svoje telo i seks usluge na oglasima (FOTO)

Na Halo oglasima se može naći sve, od igle do lokomotive, a stvari ima za svačiji džep. Ipak u ponudi je i puno stvari koje verovatno retko kome trebaju, a uglavnom se ne mogu naći u slobodnoj prodaji.

"Izuzetno redak primerak afričkog pitona - dužina 480 centimetara, a širina 47 centimetra. Svaki primerak preko 4 metra spada u raritete" stoji u jednom oglasu, odmah pored slika na kojima je koža ovog pitona. Košta 450 evra, i već nedelju dana čeka svog kupca. 

Koža kapitalnog afričkog pitona Foto: Halo oglasi

Sa druge strane, na jednom oglasu se prodaje samar za kamilu.  U opisu je navedeno da je sedlo odlično očuvano, ali da postoje oštećenja na jastucima koje nije problem sanirati. Svi zainteresovani ga mogu kupiti po ceni od 3.000 dinara koja je fiksna.

Samar za kamilu Foto: Halo oglasi

Kako je feng šui moderan u poslednje vreme, na oglasima se može naći gomila stvari koja se tiču ovakvog načina života. Prodaju se svakakve stvari, a mi smo naišli na novčiće koji kao amajlije sa crvenom trakom privlače dobru sreću ali i finansijski napredak.

- Okačite novciće - amajliju sa unutrašnje strane vrata da privučete finasijski prosperitet i novčanu sreću u svoj dom. Drži se u torbici, ručnoj tašni, u novčaniku, na registar kasama, na registrima za novac, najviše na keš karticama da bi doneli bogatstvo, obilje, poboljsanje finansija i novac. Takođe novčiće možete držati ispod tepiha kod vaših ulaznih vrata. Kineska tradicija smatra da ćete ulaskom i izlaskom stalno gazeći po novčićima privući dobru sreću i bogatstvo koje će vas uvek slediti. Simbolično bi to značilo da hodate po zlatu, po bogatstvu! - stoji u oglasu, a postaćete bogati za samo 150 dinara po novčiću.

Feng šui amajlije Foto: Halo oglasi

Aparat za ispravljanje uraslih noktiju je mali kompaktni aparat za ispravljanje bolnog i uraslog nokta, a svi koji imaju ovaj problem mogu aparat kupiti na oglasima po veoma povoljnoj ceni od 900 dinara.

Aparat za ispravljanje uraslih noktiju Printskrin: YouTube/RoboDEMO

"Izrađen je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, i dolazi u čvrstom aluminijumskom kućištu. Rešite urasle nokte za pola sata, bez odlaska kod kozmetičara i davanja para na tretmane" navodi prodavac.

Još jedan oglas bio je svima interesantan, a žene konačno mogu uz pomoć ovog aparata da se reše problema ispucalih najlonki. Naime, aparat za krpljenje najlon čarapa, odavno je izašao iz upotrebe, još pre pola veka, ali je problem ostao.

Aparat za krpljenje najlonki Foto: Halo oglasi

"Stari aparat, osnovni alat tokom pedesetih i početkom šezdesetih godina proslog veka, koji je postojao samo u dvadesetak beogradskih radnji koje su se bavile krpljenjem ženskih najlon čarapa" dodaju u oglasu. Kako navode, aparat je potpuno ispravan i spreman za korišćenje, a verovatno će mnogima uštedeti novac.

Ipak dobili smo i potpunog pobednika. Čovek na oglasima prodaje magnet koji može skinuti bilo koju vrstu zujalica. Idealno je za krađe u tržnim centrima, i verovatno veoma kažnjivo. Ipak on za ovu napravu traži 80 evra, pa kome se isplati, neka požuri.

(M. Antonijević/ m.antonijevic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA