Ima nas ko da brani: Snajperista Vojske Srbije osvojio zlato u Belorusiji

Prvo mesto za našeg vojnika

  • 4

Potporučnik Vojske Srbije Đorđe Lapčević osvojio je prvo mesto u konkurenciji 18 mešovitih snajperskih parova u disciplini Snajperski duel na Međunarodnim vojnim igrama u Belorusiji.

Potporučnik Lapčević, pripadnik Specijalne brigade Kopnene vojske, takmičio se u paru sa pripadnikom Oružanih snaga Belorusije Igorom Aleksandrovičem Efimčikom.

Slobodan je 45 godina vozio bez dozvole: Prošao je celu bivšu Jugu uzduž i popreko, a otkrili su ga slučajno, pa je sud doneo bizarnu odluku (VIDEO)

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je čestitke potporučniku Lapčeviću na postignutom uspehu.

Devetočlana ekipa Vojske Srbije u disciplini Snajperska granica u Belorusiji, nedaleko od Minska, takmičila se u individualnom gađanju, kao i u okviru snajperskih parova.

Pripadnici Vojske Srbije na Međunarodnim vojnim igrama, jednom od najvećih vojnih sportskih takmičenja u svetu, učestvuju u tri discipline – Tenkovski biatlon, Snajperska granica i Inžinjerijska formula. Vojno sportsko nadmetanje, koje će trajati do 11. avgusta, održava se na teritoriji sedam država - u Rusiji, Azerbejdžanu, Belorusiji, Kini, Kazahstanu, Iranu i Jermeniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    8. avgust 2018 | 15:23

    Било је и биће али ко ће њих да брани!? Кога није Хаг, осудила га је Србија!

  • браво

    8. avgust 2018 | 16:34

    вежбајте требаће то да се потврди ускоро на великом такмичењу

  • Petrović M., Beograd

    8. avgust 2018 | 15:34

    Nameštaljka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA