≫ 

"Kruševački don" izaziva Kristijana Golubovića na tuču: Kaže da je glavni mafijaš, preti palicom i nožem, a cigle i šipke lomi lagano (VIDEO)

Devedesete su očito ostavile veće posledice nego što smo mislili...

"Kruševači don", kako sebe naziva Ivan Mitrović, zaista je opasan momak. Istetoviran, naoružan, prekog pogleda, nezgodne naravi i "okićen" lancima.

Ništa Knele, Giška, Arkan, Legija: Najveća faca devedesetih bio je stjuard JAT-a Gira, Beograđanin koji je godinama harao

Sigurno ćete se uplašiti od njega, jer kada krene da lomi cigle i vitla šipkom, pitanje je kako biste prošli ako ga kojim slučajem mrko pogledate. A njegov pogled... zastrašujuć!

Foto: Facebook/Ivan Mitrović

Srce će vam stati od šoka kada vas preseče pogledom ispod obrve.

Ovaj "don" seje srah i trepet u Kruševcu... Njegova snaga je nemerljiva - jednim potezom kao od šale lomi ciglu, a kada izađe sa šipkom na ulicu, mora da strada neka bandera. Tako je don objavio snimak kako atakuje na jedan betonski stub, a kada je završio posao, šipka u njegovoj ruci ostala je kriva.

Sve što radi, don snima kamerom, pa kači na društvene mreže. Glas se o njemu nadaleko širi...

U jednom od svojih video klipova, don je otkrio želju: da uđe u "Parove" i krene u dvoboj, ni manje ni više nego sa - Kristijanom Golubovićem.

Foto: Fejsbuk/Ivan Mitrović

- Kristijane Goluboviću, tebi se obraćam lično. Izazvao sam te u vili "Parova" na borbu MMA UFC K1, još uvek nisam dobio odgovor. Čekam, dokle bre više, odgovori mi odmah i sada. Nemam vremena, idemo u Parove ja i ti zajedno da te lešim od batina. Ili prihvati meč javi mi se u inboks ili ostani niko i ništa, propast. Nemaš mu**, nemaš srca, nemaš herca, toliki čovek, a da ne sme da odgovori meni! - poručio je Mitrović Goluboviću, javno i otvoreno.

Ako se zateknete u Kruševcu i vidite nadaleko poznatog Kruševačkog dona, pređite na drugu stranu, za svaki slučaj.

CFL 3: Nokauti koji će ući u istoriju srpskog borilačkog sporta VIDEO 

(M. Beljan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Godzilla sa morave

    14. avgust 2018 | 14:38

    Kad vidim ovakve sramota me da kažem odakle sam.prvo dečko nije iz kruševca nego neka selendra okolo,drugo do juče je prodavao kod pijace na malom stočiću polovne mobilne telefone, treće šminka se i tetovirao obrve,četvrto mislim da se ni osnovci njega ne plaše,peto vidi se da nije čist kada glumi budalu u skoro 40 godina

  • Kursumlija

    14. avgust 2018 | 14:15

    U Krusevcu ga zovu Krusevacki ljakse.

  • Hahaahahaaha

    14. avgust 2018 | 14:59

    Jel moguće da vi ovo objavite? Hahaahahaaha auu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA