Drvoseča koji je pao na testeru, koja ga je dva puta presekla po grudima, otkrio šta se zapravo desilo: Jedna stvar je mogla da ga košta života

Đukićev poznanik u Novom Selu rekao je da je najvažnije da tako teške povrede nisu bile kobne po Svetislava

  • 3

Svetislav Đukić (56) iz Novog Sela kod Vrnjačke Banje svestan je i komunicira sa lekarima, nakon operacije koja je obavljena jer mu je uključena motorna testera ušla unutar tela, tik pored srca i isekla ga sa strane. U jednom od razgovora sa njima objasnio je šta se dogodilo kobnog 10. avgusta.

- Otišao je na poziv prijatelja u šumu iznad Ušća da seku stabla da bi sredili tavan. Momak koji je bio sa Svetislavom morao je da se vrati do kuće i on je ostao sam da preseče jedan hrast. Kaže da je u trenutku dok ga je sekao bio u gumenjacima i da se zbog toga okliznuo. I onda je osetio kako ga testera seče po grudima. Jednom rukom je držao hrast, a testera, koja mu je bila u drugoj ruci, dva puta se navraćala i sekla ga - ispričao je izvor iz bolnice.

Horor kod Vrnjačke Banje: Drvoseča pao na motornu testeru i rasporio se, svi organi su mu se videli kroz otvoren grudni koš

Svetislav je lekarima ispričao da je i pored toga što mu je testera presekla plućnu i srčanu maramicu i zahvatila deo srčanog mišića, i što su se kroz rasekotinu videli unutrašnji organi, uspeo da veže majicu oko rane i krene niz šumu.

Svetislav je imao povrede srca a operacija je uspešno obavljena Foto: Pixabay/skeeze

- Išao sam polako dva kilometra i stigao do kuće u kojoj smo stanovali. Zamolio sam momka da ode po auto, a on me je odvezao u ambulantu u Ušću - ispričao je Svetislav.

Đukićev poznanik u Novom Selu rekao je da je najvažnije da tako teške povrede nisu bile kobne po Svetislava.

- On nije profesionalni drvoseča, već fizički radnik. Za život zarađuje tako što nadniči, obavljajući i najteže poslove. Verovatno je i bio u seči šume da bi zaradio neku crkavicu. U selu živi sam, nikad se nije ženio i nema dece - kaže meštanin Novog Sela.

VIDEO: Trula i mokra grana umalo proburazila mladića

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.

    15. avgust 2018 | 09:53

    Doktorima još jednom svaka čast a Svetislavu brz oporavak !

  • ja_

    15. avgust 2018 | 11:15

    Znaci,iskasapljen.Hvala Bogu da je prezivio,ipak treba tu mnogo pribranosti.Vidis svoje organe...uh..Moli se Bogu i Svecima,uapali svijecu u cast Bogu Svevisnjem.I naravno,zahvali doktorima.Brz oporavak ti zelim.

  • Rajka Bg

    15. avgust 2018 | 16:49

    Svetislave zelim vam brz oporavak i puno srece u zivotu! Ubuduce budite oprezniji ,losi dogadjaj uvek se mogu desiti !!! Poz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA