≫ 

Špansku misicu spasavaju srpski lekari, vodi važnu životnu bitku: Najbolji tim hirurga će pokušati da lepotici sačuva nogu

Odbacili su amputaciju i odlučili da 20-godišnjoj devojci daju još jednu šansu

  • 11

Nekadašnja misica Marbelje Špankinja Olac Bilbao Gonzales (20), koja je teško povređena u eksploziji automobila u Zemunu, čeka sa nestrpljenjem operaciju noge na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, koju bi danas trebalo da izvrši tim najboljih srpskih lekara!

Uprkos tome što je Olac prvobitno tražila da napusti Srbiju i medicinsku pomoć potraži u rodnoj Španiji, ona se ipak predomislila i poverenje ukazala srpskim hirurzima.

Španska misica koja je preživela eksploziju auta u Zemunu ima samo jednu želju: Ovo su prvi detalji istrage

- Olac je u sredu prebačena iz KBC "Zemun" na VMA. Nimalo nije klonula duhom, iako ima ozbiljnu povredu kolena i dela potkolenice. Svesna je da je ovo njena životna bitka koju mora da dobije i s nestrpljenjem čeka operaciju. Posle dodatne dijagnostike na VMA, lekari su odbacili amputaciju noge kao jedino rešenje i odlučili da urade rekonstrukciju - kaže izvor za Alo i navodi da joj predstoje operacija i dug oporavak.

Olac se prepustila iskustvu srpskih hirurga da joj spasu nogu Foto: Instagram.com/chcaniggia

- Hirurška intervencija u vidu rekonstrukcije neće biti nimalo laka, a najbolji tim srpskih lekara spreman je da misici spase nogu. Devojka se smirila posle prvobitnog šoka zbog situacije u kojoj se našla. Na VMA ima najbolju moguću negu i svasna je da zbog ozbiljnosti povrede mora da bude jaka. Ona uopšte ne pominje odlazak iz Srbije. U Beogradu će ostati najmanje mesec dana, dok se njeno stanje ne stabilizuje. Veruje srpskim lekarima i nema posebne zahteve od medicinskog osoblja - zaključio je izvor.

Devojka čeka na operaciju Foto: Facebook/Olatz Bilbao

Bivša mis Marbelje povređena je u noći između 10. i 11. avgusta u eksploziji na Novoj Galenici, a bomba je podmetnuta pod automobil Strahinje Stojanovića (28), koji je, navodno, u trenutku nesreće otišao do kuće po telefon koji je zaboravio.

Sumnja se da je Stojanović bio blizak sa Šaranovićima, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu s klanom Luke Bojovića. Paja Stojanović, otac napadnutog Strahinje Stojanovića, ubijen je 2015. u Zemunu s nekoliko hitaca.

VIDEO Mis Euro 2016 poslala poruku fudbalerima Srbije:

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    17. avgust 2018 | 08:18

    Jadna devojka. A sto se lepote tiče, lepa je, ali ipak plastična

  • Da

    17. avgust 2018 | 09:39

    Zelim joj oporavak i da stane na svoje noge. Nasla se gde nije trebala.... Nadam se da doktori takvu pomoc ukazuju svima ako im se ne daj boze desi, a ne stranim drzavljanima samo...

  • Zika

    17. avgust 2018 | 08:23

    Nadam se da ce ova povreda proci , ali da ce joj pruziti jedan novi , mirniji zivot :) obicno tako ide . Tad dopre do mozga .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA