≫ 

Lepu i vrednu Milesu je jedna muškarčina brutalno izvređala zbog skrivene mane, a ona mu je dala veoma konkretan odgovor (VIDEO)

Komentar je usledio na naš tekst o mladoj poljoprivrednici Milesi, koja je pratiocima pokazala kako se balira seno

  • 26

Umesto da gleda kako se balira seno i kako ženska ruka i te kako može da odmeni mušku, jedan muškarac koji se potpisao kao Đomla, Milesi Radojević iz Brančića kod Ljiga je poslao uvredljivu poruku.

Atraktivna Milesa se uključila uživo sa njive, pokazala momcima kako se balira slama, a oni su bacali identične komentare (VIDEO)

- Užas... 23 godine, mlada a već joj dva zuba nedostaju... poseti stomatologa ali odmah! - glasio je zlobni komentar.

Da, Milesi fale dva zuba, i to kutnjaka. Ova mana jedva je primetna, ne sama jer ljupko lice Milese odvraća pažnju od takvih sitnica, već i što je poenta ovog snimka da se pokaže kako se radi na njivi.

Foto: Telegraf/privatna arhiva

Međutim, Milesa nije mogla da prećuti na ovu uvredu. Znatiželjnom kavaljeru odgovorila je sve što ga zanima.

- Redovno posećujem stomatologa. Druže, imam lošu genetiku što se tiče zuba i imam 22 plombe, a uradiću ove zube što fale... Koliko sam ja para dala zubarima, mogla sam nova kola da kupim - napisala je Milesa.

Printskrin: Telegraf.rs

Nekome, ova mana, ipak ne smeta, pa je u istom tekstu ostavio jednostavan i kratak komentar: "Milesa, oženi me!".

Bilo je još čitalaca koji su zapazili komentar u vezi sa zubima, pa je tako odgovoro "Bolje da nema dva zuba, to se da lako resiti, zlo je kad neko nema mozga."

Printskrin: Telegraf.rs

Onaj ko ostavlja zlurade komentare mogao bi da se zapita samo da li je u redu da se tako obraća jednoj vrednoj ženi, majci dvoje dece, koja se ne stidi što radi na svom imanju i kao i svaka mlada osoba želi da podeli svoje fotografije i snimke na društvenim mrežama.

(M. Beljan - m.beljan@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada

    17. avgust 2018 | 11:39

    Nek posalje i on svoju sliku pa da vidimo na sta lici.Bezobrazan.

  • Jugo

    17. avgust 2018 | 11:26

    Svaka čast domaćici i nek je živa i zdrava! Današnje ženske su samo za slikanje dupeta i sisa al vidim da ima šanse za čovečanstvo kad vidim ovako mlado i vredno čedo! Živa bila i samo tako!

  • Svetlana

    17. avgust 2018 | 11:15

    Poruka za Djomlu. Steta za momka koji nema mozak. Ova cura ce uvek moci da sredi ta dva zuba a on mozak nikada ne postoji vestacka ugradnja. A vrednoj devojci svaka cast bez kompleksa na svom imanju zaradjuje posteno novac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA