≫ 

Dariju iz Ćuprije je tata doveo seksi plesačice za 18. rođendan, a onda su mu otkrili poklon - "maserati" od 140.000 evra (FOTO)

Zbunjeni mladić nije znao šta da radi sa igračicama, a od trbušne plesačice je okretao glavu

Ako ćemo sreću meriti po materijalnom, Dario (18) iz Ćuprije bi se mogao deklarisati kao najsrećniji klinac u Srbiji. Roditelji nisu štedeli za njegovo punoletstvo, pa je ovaj mladić sa žurke koju su mu napravili kući otišao u luksuznom četvorotočkašu. Cena belog "maseratija", koji je Dario dobio na poklon, iznosi 140.000 evra i u pitanju je najnoviji i najskuplji model automobila iz 2018. godine.

Ovog puta je nagazio 300 na sat u svom "lamborginiju": "Bogati crni panter" kao da je skrenuo s uma, a za sve je imao jednu poruku (VIDEO)

Srećnim roditeljima nije bilo dovoljno što je njihov mezimac sazreo i napunio dovoljno godina da sad može da odgovara pred zakonom, nego su od tog rođendana morali napraviti jednu veliku feštu. Na njoj je, naravno, pokazano i svo bogatstvo kojim raspolažu.

Čini se da se Dario nije najbolje snašao u ulozi velikog momka, naročito kada su se u restoranu pogasila svetla, prostorija ispunila dimom, a ispod zelenih reflektora se pojavila trbušna plesačica.

Trbušna plesačica je imala posebnu ulogu u ovoj priči/ Foto: Orkestar Panorama
Dariovi roditelji nisu štedeli na "detaljima"/ Foto: Orkestar Panorama

Ona je specijalno za ovog mladića odigrala poseban ples, dok je on sedeo u stolici i zbunjeno je posmatrao.

Zbunjeni slavljenik/ Foto: Orkestar Panorama

Devojka je imala tu čast da skine beli plavi pokrivač sa "maseratija" i otkrije mu skupoceni poklon.

Ovaj maserati košta 140.000 evra/ Foto: Orkestar Panorama

Dario nije ni stigao da ga dobro osmotri i obraduje se, a već su se iz dima pojavile nove plesačice, samo malo drugačijeg tipa. Nećemo reći - striptiz, ali otprilike je bilo vrlo slično tome.

One su igrale zavodljivo za slavljenika u mrežastim čarapama, dok su ostali gosti sve to srećno posmatrali. Kada se Dario pridružio razigranim devojkama, niko nije bio ponosniji od njegovih roditelja.

Svoj performans su imale i igračice Foto: Orkestar Panorama
Sa njima se već opustio/ Foto: Orkestar Panorama

Srećnu masu rodbine i prijatelja uveseljavao je, logično, DJ Krmak, a Orkestar Panorama doveo je atmosferu do usijanja. Dariov tata je išao od jednog do drugog muzičara sa svežnjem novčanica u ruci i lepio im na čelo. Uglavnom novčanice od 200 i 50 evra.

Dariov otac nije štedeo na kićenju/ Foto: Orkestar Panorama
Foto: Orkestar Panorama

Dario se na kraju večeri odvezao u najskupljem "maseratiju", pa sad na srpskim ulicama može da parira bahatom "Crnom panteru" koji je, takođe za punoletstvo dobio luksuzni automobil "lamborgini hurakan". On u njemu svakodnevno divlja i juri sa 200 na sat, a ponekad i preko 300 km/h.

S obzirom na to da je Dario od roditelja dobio rođendansku tortu, koja podseća na dečju, sumnjamo da će mladić smeti da se ponaša kao njegov, dve godine stariji kolega za volanom.

Slavljenik je na kraju duvao i tortu, baš kako dolikuje/ Foto: Orkestar Panorama

VIDEO: Pare, pare, vole samo pare: Nećete verovati koliko oni zarađuju na Instagramu, a svakako su basnoslovno bogati

(J. Stakić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trig

    23. avgust 2018 | 09:05

    Strasno,koliko smo pali.

  • joni

    23. avgust 2018 | 10:20

    Ne samo da je nerazumno kupiti takav auto mladoj osobi, nego neprimeren je sav taj cirkus sa striptizetama. Roditelji su ocigledno nemoralne osobe bez trunke mozga. Jadno dete pored takvih kretena.

  • Mikos Obilic

    22. avgust 2018 | 21:53

    E neka mu kuoio.... sto da ne... on zaradio.. on kupio... on Darija i napravio... nismo mi krivi sto nemamo... a sve me strah da je vama cale kupio Maseratia sa 18 god godina grozili bi se i nebi uzeli... ziv bio mali.. pazljivo vozi i u zdravlje da te sluzi... a za zenske ne brini... samo otvori prozore i same upadaju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA