≫ 

Stefanović: Ako obezbedimo bolje uslove za rad policije - građani će biti sigurniji (FOTO)

- Želimo da i građani vide da policajci imaju bolje uslove za rad i da imaju bolju tehniku kojom mogu da izađu u susret svih zahtevima i pravima koje građani ostvaruju u Ministarstvu unutrašnjih poslova - rekao je Stefanović

  • 11

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je u Majdanpeku službenicima policijske stanice rekao da će se Ministarstvo angažovati na popravljanju uslova za njihov rad, što podrazumeva nabavku nove opreme i tehnike.

Srbija i Amerika udružene u borbi protiv kriminala i terorizma: Stefanović i Skat o saradnji MUP-a i Agencije za sprovođenje zakona SAD

- Želimo da budu bolje zaštićeni, ali i da sa novim sredstvima i vozilima bolje štite javni red i mir, smanje broj krivičnih dela i da građani osećaju veću bezbednost - istakao je Stefanović.

Stefanović je obećao bolju opremu poliicji u Majdanpeku MUP REPUBLIKE SRBIJE

Ministar je naveo da će akcenat Ministarstva unutrašnjih poslova u narednom periodu biti na poboljšanju materijalno-tehničkih uslova, nabavci nove tehnike i vozila, ali i uređenju prostora.

Stefanović prilikom posete Majdanpeku MUP REPUBLIKE SRBIJE

- Želimo da i građani vide da policajci imaju bolje uslove za rad i da imaju bolju tehniku kojom mogu da izađu u susret svih zahtevima i pravima koje građani ostvaruju u Ministarstvu unutrašnjih poslova - rekao je Stefanović, koji je nakon obilaska Policijske stanice razgovarao s predstavnicima lokalne samouprave.

Ministar razgovarao s predstavnicima lokalne samouprave MUP REPUBLIKE SRBIJE

On je istakao da upravo dobra saradnja između lokalne samouprave i policije može da dovede do boljeg stanja bezbednosti, smanjivanja broja krivičnih dela i povećanja osećaja sigurnosti kod građana.

Stefanović prilikom obilaska policisjke stanice u Majdanpeku MUP REPUBLIKE SRBIJE
Upoznavanje sa zaposlenim policijskim službenicima MUP REPUBLIKE SRBIJE

VIDEO: Pucnjava ispred Skupštine, policija predstavila pokaznu vežbu

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ministar

    23. avgust 2018 | 19:29

    G.ministre otkloni korupciju u policiji i biće uspeh i učinak mnogo bolji,bez toga slabo ide.

  • Mmm

    23. avgust 2018 | 19:44

    Na zalost sve ce ostati samo na slikanju i recima... Dajete pare za nacionalni stadion, za poslanike koji nista ne rade a necete da date policiji. SRAMOTAAAAA A ista ta policija ide na stadione da obezbedjuje utakmice za 150 din/dnevnica

  • Klimt-Bec

    23. avgust 2018 | 19:15

    Policiji treba dati dobre plate kao i Sudstvu, ali zahtevati da cestito rade svoj posao!!! Tada bi Drzava pocela da funkcionise, gde niko ko je kriv ne moze biti zasticen...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA