≫ 

Vozom ćemo od Beograda do Novog Sada za 25 minuta, ali tek za dve godine

Deonica pruge od Beograda do Novog Sada biće završena maksimalno za godinu i po, do dve

  • 18

Maksimalno za dve godine vozom će se od Beograda do Novog Sada putovati 25 minuta, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana MIhajlović.

Prve slike oštećenog aviona na Aerodromu "Nikola Tesla": Razrovao pistu, sve više letova kasni, a sati će biti potrebni da se problem sredi

Ona je za TV Prva rekla da se za treću deonicu brze pruge Beograd -Budimpešta između Novog Sada i Subotice očekuje uskoro finansijski ugovor, a da se nada da će deonica od Beograda do Novog Sada biti završena maksimalno za godinu i po do dve godine.

- Za dve godine ćemo ići od Beograda do Novog Sada za dvadesetak minuta. Projektovano vreme je 25 minuta - rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da je ta pruga ogroman projekat za Srbiju, a da je najvažnije što sada Srbija ima ljude koji su obučeni da projektuju brze pruge, što je bio veliki problem.

VIDEO: Kako se bori za mesto u Indiji

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrac

    12. septembar 2018 | 11:13

    Kao i obično , ZA 2 GODINE 😂😂😂😂 , a 😭😭😭😢 bih ...

  • ns

    12. septembar 2018 | 10:54

    Za koje dve godine ćemo putovati tom brzinom. Sreće pa nisam radnik železnice. Busaju se za neku kao izgradnju a svojim radnicima duguju 10 mesečnih plata. Da li bi neko radio nekom 10 meseci za džabe.

  • ⚙️🔩🔧

    12. septembar 2018 | 11:13

    Za dve godine, ali od koje godine?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA