≫ 

Potresan snimak Dušanovog polaska u Barselonu: Bolničarka ga je u naručju donela do helikoptera, koji ga je odvezao u odlučujuću borbu za život (VIDEO)

Vlada Srbije ustupila je avion "lir džet" za prevoz dečaka

Dušan Todorović krenuo je danas helikopterom za Barselonu, nakon što je anonimni dobrotvor poslao preostali novac za njegovo lečenje. Ubrzo nakon što je stigla ova vest, TV centar je objavio i snimak poletanja helikoptera u kom je mali Dušan.

Cela Srbija je čekala ovo: Mali Dušan je otputovao u Barselonu na lečenje

Helikopter koje je obezbedilo Ministarstvo zdravlja je oko 18:10 poleteo je sa stadiona u svilajnačkom naselju Bojača. Sanitet Univerzitetske dečje klinike iz Tiršove pre toga je Dukija sa porodicom dovezao iz Kušiljeva u Svilajnac.

Stanje četvorogodišnjaka, kako saznajemo, u poslednja tri dana znatno se pogoršalo. Velika količina vode koja se u stomaku pojavila kao posledica neuroblastoma izaziva velike bolove i ugrožava Dukijeve vitalne organe.

(Telegraf.rs/ TV Centar)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nole

    15. septembar 2018 | 20:38

    Pobedi mali dečače i postani veliki čovek.

  • Slavica

    15. septembar 2018 | 20:39

    Duki izdrzi molim te!

  • M

    15. septembar 2018 | 20:37

    Kako ne biti besan?! Odredjeni se bahate a vecina nema ni da se leci, sramota.. bravo narode za skupljen novac i sam sam poslao pomoc! Izdrzi duso malena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA