Vlasniku kafane "Kod Sentu" prvo udarili, pa zapalili auto, zatim su mu razbili kafanu, a onda je na red došlo i vozilo njegovog sestrića (FOTO)

Vranjem kruže različite priče o tome šta bi mogao biti motiv za ova događanja

  • 8

Automobil "jugo 45", vlasnika Dejana Antića zvanog Senta, izgoreo je u Vranju rano jutros. Nesreća se dogodila u Bulevaru AVNOJ-a, a samo dva sata ranije razbijena je kafana "Kod Sentu", istog vlasnika. I to nije sve. Stradao je i automobil njegovog sestrića.

Žrtava, na sreću, nije bilo. Policija je ugasila požar, a policija je obavila uviđaj. Detalji ovog događaja još se ne saopštavaju.

Zapaljen BMW supruge policijskog inspektora u Nišu: Automobil potpuno izgoreo, plamen zahvatio i vozilo na parkingu (FOTO)

Vranjem su u toku prepodneva kružile priče da je vlasnik možda sam zapalio auto jer nije prošao tehnički pregled. Međutim, sva je prilika da to nije tačno, već da je reč o neraščišćenim računima i nekoj vrsti osvete.

Dejan Antić nije želeo da kaže nešto više o noćašnjem događaju.

- Još nisam dao izjave policiji, a ono što mogu da kažem je da su nas neka lica udarila dok je supruga vozila, kad smo krenuli kući. Uredno smo parkirali auto pored "Tehničkog pregleda". Naš "jugo" je kasnije zapaljen - navodi Antić.

Foto S.Tasić

Dva sata ranije, nekoliko ulica dalje od mesta gde je zapaljen auto, na uglu Nemanjine i Kraljevića Marka, razbijena je kafana koja je u vlasništvu Antića.

- Zatekla sam razbijeno staklo na vratima i prozoru kada sam jutros došla na posao, kao i razbijen auto gazdinog sestrića - priča Marina Jović, konobarica koja ovde radi.

Prema priči komšija, sve se desilo oko tri ujutru.

Foto S.Tasić

- Obavestili smo policiju i čekamo kako će se slučaj dalje odvijati. Ne mogu da kažem da se ne plašim za svoju bezbednost - dodaje Jovićeva.

Uz Policijske uprave Vranje kažu da rade na rasvetljavanju svih okolnosti izbijanja požara.

Za sada je nepoznato da li su isti počinioci zapalili auto i razbili kafanu.

Foto S.Tasić

(S. T)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA