≫ 

Najodvratniji plakat osvanuo na banderama po celoj Jagodini: Grad bruji o ženi čiji je lik završio na "stubovima srama". Zorica drolja, lopov, lažov... (FOTO)

Po celom gradu osvanuli su plakati odmazde koja je prekardašila svaku meru

  • 24

"Besplodna jalovica, đavo, lažov, lopov, primenila više od 100 sponzoruša, lezbejka, pederuša, pu*ik*ka, droga. Je*em ti sve mrtvo i živo na zemaljsku kuglu, prostitutko. Dabogda tvoji nemali porod najveća kurvo. Dro*a", ovim rečima oblepljena je Jagodina sa sve likom, imenom i prezimenom žene kojoj su upućene.

Zaboravljene uvrede i prostakluke pomahnitala osoba naknadno je i dopisivala na plakat, s obzirom na nepovezanost reči i flomaster crvene boje koji je zamenio prvobitni crni.

Vlasniku kafane "Kod Sentu" prvo udarili, pa zapalili auto, zatim su mu razbili kafanu, a onda je na red došlo i vozilo njegovog sestrića (FOTO)

Autor je ostao nepoznat, s obzirom na to da je bio dovoljno silan i hrabar da stavi samo puno ime i prezime i fotografiju žene na svoju malograđanštinu. Iako je kasnije dodavao gnusni sadržaj, "slučajno" je smetnuo s uma da stane iza svojih reči i ostavi potpis i stane iza šokantne objave.

Pritom, umnogome je malo razmišljao, pa se "pobrinuo" da i deca pročitaju plakat, izlepivši ga ispred privatnih kuća u blizini škola, najverovatnije u želji da posrami komšinicu.

Ceo sastav i po nasumičnim i granično nepostojećim rečima je nebulozan, ali ne koliko i samo postavljanje čaršijskog rugla.

U ljutnji i uznemirenosti ne bi trebalo da bude ni izgovoreno u javnosti ono što je napisano na datom plakatu. Analizirajući sadržaj dolazi se čak i do lakog laičkog zaključka da je posredi preljuba, ali ovo nije način šta god da je u pitanju.

Izborom reči i sredstva osvetnik je skrenuo je pažnju na sebe i potpuno se izblamirao.

Za privatne probleme ne treba da zna ceo grad, a pogotovu ne deca.

VIDEO: Popio je pivo a onda je počeo da bije ženu...a i ona njega

(Telegraf.rs/M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    18. septembar 2018 | 23:40

    Sta nas briga za kultiru vazno da imamo rijaliti sou ?

  • OMG

    18. septembar 2018 | 23:07

    OČE NAŠ KOJI SI NA NEBESIMA, POMOZI NARODU SRBIJE!!!

  • Radmila

    18. septembar 2018 | 23:06

    Posle smrti, preljuba je jedno od težih stanja u kome emocionalno slab čovek može da uradi i gnusnije stvari. Zato se klonite oženjenih muškaraca ako ne želite da završite na oglasnoj tabli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA