≫ 

Misteriozno stvorenje se pojavilo u Debeljači, niko ne zna šta je: Meštani slute najcrnje - beli šakal, kentaur, drekavac ili čupakabra? (FOTO)

310 ljudi pokušalo je da odgonetne o čemu je reč i nisu uspeli

  • 34

Nekad se ne radi o poznavanju flore i faune, ni o opštoj kulturi. Nekad se prosto u srpskim atarima zadesi biće za koje niko ne može ni da pretpostavi šta je. Čak i ako pretpostavi, to uglavnom nije ni približno istini. Baš kao u ovom slučaju.

Uznemirujući snimak zverskog maltretiranja psa kod Užica: Momak u vojnoj uniformi najbrutalnije šutira psa i lomi mu vrat (VIDEO)

Na Fejsbuk stranici "Dobra zemlja" objavljene su dve fotografije životinje za koju niko ne zna šta je. Ni posle čak 310 ostavljenih komentara ispod slike, nismo sigurni da li je iko pogodio o čemu je reč.

Životinja je uslikana u Debeljači, nadomak Kovačice i izazvala veliku polemiku korisnika društvenih mreža.

- Beli šakal albino, vuk, kentaur, bela lisica, jezovuk, drekavac, čupakabra, pulin, "neki ker koji se baš propisno isprlja", kojot, dingo, čagalj - samo su neki od 310 odgovora.

Ova fotografija izazvala je pravu pometnju/ Foto: Facebook/Lajos Tatar Tatar

Ako vi znate šta je, napišite nam u komentaru.

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA