Lepo su zamolili komšije da ne bacaju đubre, a dobili su najužasniji i najprostačkiji odgovor na to (FOTO)

Stigao je rukom napisan odgovor komšije koji na najprostiji način odgovara na molbu

  • 3

Komšijski suživot je veoma težak, pogotovo ako zgrada u kojoj živite ima veći broj stanova. Uvek ima komšija čija se svađa čuje spratovima okolo, dece koja skaču po stanu što smeta onima dole, onih koji ne plaćaju zajedničke troškove, jer njima nikada ništa ne treba...

Uhvaćena na delu: Domaćica iz Srbije bez trunke stida bacila džakove smeća u reku (VIDEO)

Ipak, valjda je jedina zajednička osobina svih omraženih komšija koja svima smeta, prljavština, smeće i nebriga za zgradu i životnu sredinu u kojoj se živi. Tako je jedna Skupština stanara otkucanim saopštenjem zamolila stanare da ne bacaju smeće kroz prozor, kao i da zatvaraju vrata liftova, da bi i drugi mogli da se koriste njima.

A na takvu molbu stigao je, tačnije zalepljen, rukom napisan odgovor. Kako se navodi u poruci sustanarima, "vi ste najnekulturniji debili, jer nijedna zgrada u komšiluku nije ovoliko prljava. I napolju ova trava puna prljavštine, da vas bude sram".

Dotičnog, pretpostavljamo i sa velikom sigurnošću možemo da kažemo da je u pitanju komšija, interesuje ko baca smeće kroz prozor? "Tako se ne dekoriše stan drugima". "Je*aću ti kevu, kad saznam ko si", uz još psovki i uvreda i na kraju zaključuje da živi među idiotima.

Bezobrazni komšija, Foto: imgur.com/a/VhIqSVV

Zašto se baš on našao prozvanim? Da li bi ovako reagovao da je najveći čistunac u zgradi? Nije teško biti fin, posebno ako se suzdržite od pisanja ovakvih prozivki i to na takav način.

VIDEO: Kakav bezobrazluk i bahatost! Mladić razbijao kola Hitne pomoći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peđa

    20. septembar 2018 | 17:41

    Sa idiotima se ne može drugačije jer oni samo ovaj jezik razumeju.U mom komšiluku iz jedne zgrade kad god pogledate sa nekog prozora izleti kesa sa đubretom pa se pitam odakle su došli ti smradovi.

  • Andrej

    20. septembar 2018 | 19:16

    Sigurno nisu došli iz Šumadije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA