≫ 

Čuvali je kao kriminalca, pasoše dali pilotu, sramota! Državljanka Srbije sa bebom stigla iz migrantskog centra u Podgoricu

Brat Ljiljane Moharić, Dalibor rekao je da, osim njega, njegovu sestru niko nije posećivao dok je bila smeštena sa bebom u migrantskom centru

  • 3

Ljiljana Moharić (37), državljanka Srbije, koja je deportovana iz Belgije sa devetomesečnom bebom, stigla je u Podgoricu, potvrdio je Ljiljanin suprug Bojan Moharić, piše Blic.

Šok u Šidu: Jedva punoletni migrant silovao majku troje dece (25), o zločinu je ćutala sve dok nije shvatila da je trudna

- Dobro je putovala, ali su dali pilotu pasoše i čuvali su je policajci kao kriminalca. Sramno - poručio je Bojan.

POSEĆIVAO JE SAMO BRAT

Ljiljanin brat Dalibor rekao je da, osim njega, njegovu sestru niko nije posećivao dok je bila smeštena sa bebom u migrantskom centru.

- To da je neko došao da poseti moju sestru iz ambasade, odgovorno tvrdim da je čista laž i izmišljotina. Niko nije ni pozvao telefonom da li nešto treba. Hvala bogu, ja sam bio tamo pa sam je obilazio i donosio šta treba - rekao je Dalibor, i dodao da je najbitnije da su njegova sestra i njena beba u redu.

On savetuje drugim ljudima da se dobro informišu o tome šta je sve potrebno za putovanje.

POOŠTRENA KONTROLA

- Moja sestra je i pre dolazila bez ikakvih problema i moji roditelji nekoliko desetina puta i ništa se nije dogodilo. Sada je pooštrena kontrola i to je to - zaključio je Dalibor.

Problem je nastao u ponedeljak, kada je Ljiljana sa sinčićem doputovala u Belgiju iz Podgorice, kako bi posetila brata. Međutim, na aerodromu, koji je trebalo da bude samo tranzitna tačka ka Holandiji, gde njen brat živi, zaustavili su je policajci i sa bebom odveli u migrantski centar, jer nije imala minimalnu propisanu količinu novca, kao ni garantno pismo od brata.

VIDEO: Migranti zaposeli železničku stanicu Novi Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • doberman

    21. septembar 2018 | 00:00

    koliko sam procitao zakon, sve je odradjeno lege artis, po ps-u, nema greske, mi od ww2 nismo imali drzavu i ne mozemo da shvatimo koncept drzavnosti.

  • Goran

    21. septembar 2018 | 08:59

    Uopste ne vidim sta je sporno u celoj prici.Nije imala dovoljno novca za boravak i to je kraj.Da ju je sacekao brat na aerodromu,mozda bi je i pustili.Ovako,gde si bre krenula?Ja sam letos dolazio u Nemacku kod supruge i deteta gde sam imao i termin za spajanje porodice.Prvo sto su me pitali koliko imam novca.Kada sam im rekao da imam oko 100 evra i da me ceka porodica ispred,policajac je sa mnom izasao ispred i kada se uverio u tacnoost moje price,pustio me.

  • Meraklija nis

    21. septembar 2018 | 13:12

    Komentar Goranu Nisi dovoljno cuo i procitao tekst brat joj je cekao na aerodromu davao je garantno pismo i 1500 evra koliko su trazili ali je nisu pustili brat joj zivi i radi u holandiji gde je ozenjen i stambeno osiguran

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA