≫ 

Dečaci se tukli na železničkoj stanici u Jagodini, sevali i noževi: Jedan od njih u ranama na hirurgiji, uhapšen osumnjičeni petnaestogodišnjak

Jedan dečak uboden je nožem, pa je hitno prevezen na odeljenje hirurgije Opšte bolnice u Jagodini

  • 6

Grupa dečaka potukla se u subotu uveče oko 23 sata, na železničkoj stanici u Jagodini. Jagodinska policija je nakon ovog incidenta uhapsila jednog petnaestogodišnjaka iz Paraćina, kako je saopštila policija.

Crna nedelja u Boleču: Sin posle svađe ubio majku sekirom

Mladić je uhapšen zbog sumnje da je sinoć u tuči na Železničkoj stanici u Jagodini oštrim predmetom ubo jednog 17-godišnjaka. Petnaestogodišnjak je, uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, sproveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, a sudija za maloletnike mu je odredio pritvor do 30 dana.

U saopštenju policija navodi da je identifikovala sve učesnike tuče, te će po nalogu tužioca, protiv pet maloletnika, uzrasta od 14 do 17 godina i jednog 18-godišnjaka, koji su lakše povređeni, biti podneta krivična prijava za krivično delo nasilničko ponašanje. Dečak koji je uboden nožem, hitno je prevezen na odeljenje hirurgije Opšte bolnice u Jagodini.

Direktor Opšte bolnice u Jagodini Miloš Lukić izjavio je da je dečak koji je noćas povređen oštrim predmetom u tuči na Železničkoj stanici u Jagodini, operisan i da je van je životne opasnosti.

- Dečak je zbrinut, obavljena je intervencija i sada je u stabilnom stanju - rekao je Lukić za Telegraf.

Tuča grupe dečaka starih oko 15 godina izbila je sinoć oko 23 sata na Železničkoj stanici u Jagodini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    23. septembar 2018 | 10:29

    Otudjenost, trka za novcem i borba za prezivljavanjem uzimaju svoj danak. Na zalost cenu placaju mladi prepusteni sami sebi, koji ne bas uvek izaberu pravi put u ovom teskom vremenu.

  • JA 035

    23. septembar 2018 | 10:08

    Roditelji gube ulogu zakonskim aktima u vaspitanju i sve veća dečja nesvesna demokratija,deca sve to koriste i idu pogrešnim putevima.Roditelji pokušavaju sa vaspitanjem kako znaju i umeju ali nisu svi pedagozi i psiholozi,pa na kraju moraće sa decom da rade pravi defektolozi.

  • Zoran

    23. septembar 2018 | 09:42

    Sve to pohapsiti i dugogodisnja robija sve su to buduce ubice pljackasi i okoreli kriminalci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA