≫ 

Jeste da je skoro oktobar, ali ovo je baš nagla promena: Od sutra pad temperature, kiša i olujni vetar, a od utorka ledena jutra

Neraspoloženje, reumatski bolovi i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije

  • 6

U Srbiji se u ponedeljak ujutru na severu, u toku dana i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje s kišom, jakim i olujnim vetrom i padom temperature.

Razvedravanje se očekuje uveče. Vetar će biti umeren i jak, ponegde kratkotrajno i olujni, severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 16, najviša od 16 na severu do 28 stepeni na istoku i jugoistoku.

Današnja vremenska prognoza (23. septembar 2018. godine): Umereno oblačno, temperatura do 27°C (VIDEO)

U Beogradu sutra naoblačenje s kišom, jakim i olujnim vetrom i padom temperature, a uveče i u toku noći razvedravanje i slabljenje vetra. Najniža temperatura 15, najviša 18 stepeni.

Sutra kiša u Beogradu,Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Od utorka do četvrtka u Srbiji pretežno sunčano, ujutro hladno, u planinskim predelima slab mraz. U sredu i četvrtak slab prizemni mraz (slana) ponegde i u nižim predelima. Vetar u slabljenju. U subotu prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom. Slično vreme i u Beogradu.

Biometeorološke prilike uticaće nepovoljno na hronično obolele, a najizraženije tegobe mogu osetiti kardiovaskularni bolesnici i astmatičari. 

Neraspoloženje, reumatski bolovi i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije. U saobraćaju je neophodna povećana pažnja.

VIDEO: Ko je štitio Srbiju od grada i nepogoda pre protivgradnih raketa?

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meteoropata

    23. septembar 2018 | 14:58

    Već mi je sada loše, samo dok sam čitao kakvog će biti vreme.

  • Lucifer 1.

    23. septembar 2018 | 15:08

    Dosta je bilo vrućine,da se malo razladimo i radujemo igrama na snegu,ali prvo kiša da spere ulice i grad od prljavštine.

  • Jeretik

    23. septembar 2018 | 16:28

    Smrt Ambroziji .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA