≫ 

Preslatka Sofija umesto izlazaka i skupe odeće, bira štap i ovce koje vodi na ispašu: Za svoje vršnjake ima važnu poruku (FOTO)

Njene fotografijae na Fejsbuk stranici "Ljepote zavičajne i na selu" izazvale su brojne komentare

  • 19

Trendove koje sve surovije društvo diktira, ipak je moguće izbeći ako znate šta želite i šta vam je u životu važno. Biti vredan i baviti se poljoprivredom nije sramota, a najbolji primer tome je mlada Sofija koja se ne lati čuvanja ovaca.

Kristina (28) je batalila diplomu Ekonomskog fakulteta i sela za traktor: Dok se njena generacija provodi, ona gaji kupus (FOTO)

Ova prelepa devojka svakog dana uzima svoju torbu, puni je namirnicama koje će joj biti potrebne za ceo dan i izvodi ovce na ispašu.

Njene fotografijae na Fejsbuk stranici "Ljepote zavičajne i na selu" izazvale su brojne komentare.

Većina njih ju je podržala, pišući da ne bi trebalo da se stidi onoga što radi i da je ona pre svega "nešto još uvek lepo, dobro i neiskvareno u ovome čudnom vremenu".

-  Nikad oni, mila moja, neće biti kao ti puni zdravlja, snage i pozitivne energije, a posebno unutrašnje lepote, zato sve pohvale za tebe, dušo moja - stoji u jednom od komentara.

Mogli su se pročitati razni komentari o ovoj devojci, ali uglavnom su tu bile najdivnije reči o njenoj skromnosti, marljivosti i dobroti.

Postojali su i oni koji su primetili da Sofija ima urađene veštačke nokte, pa su prokomentarisali da ona "nije ništa bolja, od ostalih devojaka, nego se samo folira".

- Slikaš selfije i objavljuješ po društvenim mrežama, zaista drukčija od drugih - napisao je jedan korisnik.

U današnje vreme je prava retkost videti da se neko mlad okreće stočarstvu, umesto lagodnostima modernog života. Takođe, na ovoj stranici stoji u opisu slika da se devojka zove Sofija, a mi sa njom nismo uspeli da stupimo u kontakt. Bilo kako bilo, mlada devojko, svaka čast na izboru i hrabrosti da to otvoreno priznaš!

VIDEO: U Grčkoj ovce nose pelene i šetaju se na povocu

(S.Čenad - s.cenad@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    24. septembar 2018 | 16:06

    Zdrava i prava bravo

  • vera

    24. septembar 2018 | 19:20

    To što ti radiš to je u Božijoj bašti...jer prilike ne čine čoveka slabim,nego ga pokazuju onakvog kakav je .

  • Deni

    24. septembar 2018 | 18:35

    Samo ti radi i uci skolu, i drzi se stare poslovice? Nije bitno sta neko kaze, vec KO to kaze. Sram je ukrast abne radit. Zelim ti svu srecu ovog svijeta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA