Ljubiša delio račune kao da je poštar: Novosađani danima nisu dobijali pošiljke, Pošta Srbije tvrdi da je svoj posao obavljala redovno

Informacije za koje navodite da se nalaze u obaveštenju, nisu tačne, a sve pošiljke, uključujući i pošiljke koje sadrže račune, uručene su primaocima na adresi, navode iz Pošta

  • 2

Stanare jedne zgrade u naselju Liman, u Novom Sadu, sačekalo je neuobičajeno obaveštenje da poštu više neće dobijati u svoje sandučiće, već će morati da je preuzimaju lično u poštama, jer nema dovoljno radnika.

Preslatka Sofija umesto izlazaka i skupe odeće, bira štap i ovce koje vodi na ispašu: Za svoje vršnjake ima važnu poruku (FOTO)

Upravnik zgrade u Fruškogorskoj ulici 12, Ljubiša Zaviša kaže da je rešio sam da sazna šta se dešava.

- Nama pošta u celom kraju nije dolazila nekoliko dana i otišao sam u poslovnicu da proverim šta se dešava. Tamo su mi dali čitave svežnjeve koverata, računa itd, tako da sam ja na kraju podelio sve pristigle pošiljke stanarima u mojoj zgradi, a pošta se sad ograđuje - kaže Zaviša.

Obaveštenje upravnika zgrade, Foto: Facebook

Nazvali smo nekoliko stanara zgrada u ovoj ulici i oni su nam potvrdili Ljubišinu priču.

- Nisu radili svoj posao - rekla je jedna od stanarki iz broja 14.

SVIM STANARIMA JE REČENO ISTO

Stanar iste te zgrade rekao je da nekoliko dana nije dobijao račune, pa se zapitao o čemu je reč.

- Oni su se sad uhvatili za formulaciju izjave, nije pošta izdala to zvanično saopštenje, ali svi koji smo odlazili da pitamo, svedoci smo šta nam je rečeno - nema ko da podeli, uzmite svoje račune ovde - rekao nam je Mirko.

On je dodao da razume Ljubišu koji je to transparentno napisao, "čisto da bi ljudi znali što im ne stižu računi i da odu da ih plate".

POŠTA NE STOJI IZA OBAVEŠTENJA

Pitali smo Poštu Srbije za objašnjenje:

- Obaveštavamo Vas da Pošta ne stoji iza obaveštenja za koje navodite da je zalepljeno na adresi Fruškogorska 12. Takođe Vas obaveštavamo i da informacije za koje navodite da se nalaze u obaveštenju, nisu tačne i da su sve pošiljke, uključujući i pošiljke koje sadrže račune, uručene primaocima na adresi.

Zašto nam u Pošti nisu potvrdili ono što navode stanari Fruškogorske ulice, nismo sigurni.

VIDEO: Iz Bebanovog benda su ga izbacili jer je skuvao golubija jaja, sada se nalazi na putu iskupljenja

(S. Čenad/s.cenad@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Postar

    25. septembar 2018 | 11:23

    Vrlo moguce.Posta je u rasulu.Gomila radnika od postara do strazara i cistaca radi na PP ugovor za neke male pare.Cim nadju bolji poso napustaju PTT.A onda posle nema radnika.

  • Mima

    25. septembar 2018 | 17:13

    Posta Srbije je u raspadu samo svi cute o tome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA