≫ 

Direktor Tiršove saopštio u kakvom su stanju braća devojčice koja je umrla vršačkoj bolnici: Njena smrt i dalje misterija

Tužilaštvo je naložilo obdukciju

  • 1

Nakon što je devetogodišnja M. B. iz sela Kajtasovo kod Bele Crkve preminula u vršačkoj bolnici, njena braća su sa sličnim simptomima prebačena u Tiršovu. Kako direktor Tiršove, Siniša Dučić kaže - dečaci su danas vitalno stabilni.

Devojčica je iz Doma zdravlja u Beloj Crkvi zbog povraćanja i povišene temperature primljena u vršačku bolnicu 23. septembra. Nakon što joj se stanje naglo pogoršalo, preminula je iste noći.

Misterija smrti devojčice u vršačkoj bolnici: Dobila visoku temperaturu, počela da povraća i sutradan preminula. Tužilaštvo u Pančevu naložilo obdukciju

Ubrzo su u vršačku bolnicu sa istim simptomima primljena i njena dva brata sa istim simptomima.

S obzirom na iznenadnu smrt devetogodišnjakinje i bolest druga dva deteta iz ove kuće, tužilaštvo je naložilo obdukciju.

- Trebalo bi da se utvrdi od čega se dete razbolelo, kao i da li je možda eventualno otrovano nečim ili je negde dobilo neki virus. Smrt devojčice je prava misterija - dodao je ovaj izvor.

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klema

    26. septembar 2018 | 23:11

    Značajno je utvrditi. Jadno dete a braci želim da se izbore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA