≫ 

Svi su ogovarali igračicu koja je zajahala gosta, a niko nije primetio drugu plavušu koja je mešala u dedinom krilu na vašaru u Šapcu (VIDEO)

Dve plavuše bile su centralni deo atmosfere sa Šabačkog vašara i slike koja je obišla Srbiju

  • 18

Znoja, zagušljive i na ivici orgija atmosfere sa šabačkog vašara i ove godine smo se nagledali sa gomile fotografija i video-snimaka koji su isplivali iz veselja pod šatrom.  I da niste bili, nema šanse da ne znate za igračice poznate po slobodnijem performansu i sad već čuvenu plavušu koja je simulirala seks sa gostom.

Međutim, umalo je zasenila onu još dalju od obeležavanja dana velikog sveca Male Gospojine, dan rođenja Presvete Bogorodice: prizor druge, mršave plavuše dok meša u krilu nekoliko decenija starijem muškarcu.

Pojavili se novi snimci igračice sa vašara u Šapcu, na kojima vadi grudi i simulira seks na stolu: A šta sada svi vi, osuđivači, imate da kažete? (VIDEO)

Video-snimak počinje bezazlenije, gde đuska sa dedom koji nije izostavio detalj da podigne tri prsta u vazduh. U crnom čipkanom vešu iz kog vire novčanice igračica se malo dodiruje dok peva i po svojim intimnim delovima, a malo usput trlja zadnjicu o jednog od najstarijih posetilaca vašara.

Pogledi svih šetali su od zabavljačica do turbofolkera Ere Ojdanića i Vesne Vukelić Vendi, zaduženih da ispomeraju sve granice podrazumevanog "atmosfere pod šatrom".

Printskin: Youtube/Dragan Todic

Da se razumemo, niko se od posetilaca nije bunio, a kamoli gosti koji su na izvolte dobili plesni... tretman. Ni čovek u godinama, očigledno, i sa više generacija naslednika iza sebe, ne može da propusti priliku.

Datum i povod je crkveni, ali malo je verovatno da se neko od pristunih baš prekrstio ili dobio blagoslov. Veruje se da na Malu Gospojinu žene ne bi trebalo da rade kućne poslove, kao ni da inače ne bi trebalo raditi od poslova koji se rade rukama.

Ipak, slabo se proneo glas o ringišpilu i šećernoj vuni iz Šapca 23. septembra.

(Telegraf.rs/M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA