≫ 

"Kruševački don" ušao u Parove i ponovo zove Kristijana Golubovića da se obračunaju: Kaže da hoće da mu očita jednu lekciju (VIDEO)

Snažni Kruševljanin ponovo je uputio javni poziv Goluboviću za obračun uživo na televiziji

  • 10

U "trenerka stilu" sa "brzim" crnim naočarima na glavi u rijaliti "Parovi" kroz, dvokrilna vrata kao kroz najuži tesnac, ušao je Ivan Mitrović Biza, poznatiji kao "kruševački don". Prvo što je izustio i nekoliko puta ponovio predstavljajući se - jeste: "Ja hoću da se borim sa Kristijanom Golubovićem."

- On se pridržava one da "um caruje, snaga klade valja". Nije mogao da izdrži, nego je morao da održi lekciju našim borcima o čojstvu i junaštvu. O čojstvu da zaštitiš sebe od drugih, a o junaštvu da zaštitiš druge od sebe - najavila je voditeljka "Parova" u utorak novog gosta kuće.

"Kruševački don" izaziva Kristijana Golubovića na tuču: Kaže da je glavni mafijaš, preti palicom i nožem, a cigle i šipke lomi lagano (VIDEO)

Prilika u crnom i kroz dvokrilna vrata s mukom je prošla. Tesna majica "atribute" je još više isticala i prostorne probleme "razbacanog" Kruševljanina. Dominatnog stava sa rukama daleko od tela, laktova pod pravim uglom i raširenih nogu pozdravio je ukućane. Da nije momak za šalu govorili su na prvi pogled i ćelava glava sa "brzim" crnim naočarima.

- Šta kaže za momke? Kome je najpotrebnija lekcija iz lepog ponašanja? - pitala je voditeljka ovog gosta, Ivana Mitrovića "kruševačkog dona", koji je, kako bi se van konteksta učinilo, ušao u neku borilačku arenu.

Foto: Fejsbuk/Ivan Mitrović

Čovek koji neretko demonstira svoju snagu na nedužnim banderama, koje od jednog poteza ostaju krive, srećom, bio je blagonaklon prema mišićavim sportistima koji su učesnici rijalitija, koji su hteli da odmere snage sa njim. Najverovatnije, za njihovo dobro, on je to propustio, imajući samo jedno na umu:

- Ovde su momci prva liga, ne mogu ja njih da učim lepom ponašanju. Ja hoću da se borim sa Kristijanom Golubovićem - ponavljao je "don".

Strah i trepet Kruševca dugo sanja o odmeravanju snaga sa Golubovićem. U avgustu već je uputio poziv. Međutim, postoji jedna mala "prepreka" zašto se neko vreme dva opasna lika, čija imena bi mogla da se nađu u definicijama devedesetih: razmeću se pričama o svojoj snazi da biste pomislili da su deo grčke mitologije (barem braća Atlasa, koji nosi nebeski svod na leđima).

Dele ih rešetke "Zabele". Naime, Kristijan Golubović, od marrta prošle godine nalazi se u Požarevcu zbog trgovine drogom. Njegovi izazivači mogli bi da oforme red za čekanje, s obzirom na to da je slične pozivnice dobio od, na primer, najjačeg Crnogorca  i Lepomira Bakića.

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R. S

    4. oktobar 2018 | 15:32

    Joooj pa ovaj nevidjeno smotan. Pa gde izazivas Kristijana, dali si normalan. Sa jednom rukom da te prebije kao sliku.

  • Beloica

    4. oktobar 2018 | 15:42

    Treba tebi jedno dobro lecenje pa u Kojem veku zivis covece

  • Daree

    4. oktobar 2018 | 21:01

    Ja sam iz KŠ rodjen u centru i prvi put čujem za ovu spobodu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA