Neće III/3 niko da razbije! Ovaj tata je trenutno najveći car u Srbiji - a sve zbog specijalnog zadatka (FOTO)

Kada je ovaj ćale objavio sliku razreda koji slasno jede pasulj, slika je govorila više od hiljdu reči. Zadovoljan otac, ali i ceo razred

  • 4

Kako bi deca bila ponosna na njih, roditelji su spremni na sve, a jedan tata iz Vojvodine je čak zbog svog sina učestvovao na takmičenju i potrudio se svim silama da bude najbolji.

Da li je ovo najbolji tata na svetu? Uradio je nešto za svoju ćerku što je oduševilo svet

On je izabran da ispred odeljenja svog sina tokom Dečje nedelje priprema jelo po izboru, i da direktno uđe u takmičenje za najbolje pripremljen ručak.

- Sutra idem u osnovnu školu da kuvam pasulj za sinov razred.. Dečija nedelja je,  pa po jedan roditelj kuva za svaki razred.. Ja opušteno spremio sve kad mi stiže poruka od jednog tate.. Kaže "razbićemo vas".. Sad pakujem pored rebara i slanine plus domaće kobaje. Neće treće tri niko da razbije - napisao je na svom Tviter nalogu.

Iako je konkurencija bila ogromna on je osvojio drugo mesto, pa se ubacivanje rebara, kobaje i slanine definitivno isplatilo.

Na kraju, kada je ovaj ćale objavio sliku razreda koji slasno jede drugoplasirani pasulj, slika je govorila više od hiljdu reči. Zadovoljan otac, ali i ceo razred. Sin je verovatno veoma ponosan na njega.

(M.Antonijević/ m.antonijevic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA