≫ 

Najjače snimke sa otvaranja Lidla juče nismo ni stigli da pogledamo: Linda iz Pečenjevca nije jedina pohrlila da među prvima uhvati korpu (VIDEO)

Zov piletine ujedinio Srbiju

  • 2

Čekali su prve vozove, autobuse, pešačili iz drugog kraja grada i strpljivo stajali satima ispred Lidlovih prodavnica koje su svečano otvorene u 8 sati. Ovo su prvi kupci Lidla iz cele Srbije, a retko ko je izašao uz radnje bez piletine i banane.

Ja sam došla iz Pečenjevce u 15 do 5 da dobijem nešto od Linde: Ova gospođa je pobedila i tuču zbog pilića u Lidlu (VIDEO)

- Ja sam stigla u pet do pet iz Pečenjevce. Došli smo na otvaranje Linde da dobijemo nešto kao nagradu jer smo prvi - ispričala je jedna od prvih kupaca u Leskovcu, a zbog njene izjave odmah je prozvana Baka Linda.

Gužva je bila i u Nišu, a o dobroj piletini nadaleko se pričalo još pre nego što su prvi komadi izvađeni iz magacina.

- Kažu da ima dosta stvari na popustu, a pošto su nam penzije velike moramo da dođemo ovako rano da neki dinar uštedimo. Konkretno hrana, to je prvo, pilići, bataci, neka banana neka čokoladica da osladimo dusu - priča jedan Nišlija.

I u Subotici se tražilo pile više, baš kao i banana.

- Pa super su nam cene, odlične, jako smo zadovoljni, jedva smo čekali da se otvori - priča jedna Subotičanka.

A njen sugrađanin je dodao da je sve "kulturno i savremeno".

Zrenjaninci su takođe bili oduševljeni ponudom.

- Odlično, lepo je, veliko, ima svašta kvalitetno... Grožđe kvalitetno, kreme jeftine, sve što je lepo ima - pričaju kupci.

Kada su jednu gospođu novinari pitali čime je najzadovoljnija, kratko i jasno je rekla: "Pa sa svačim".

- Evropa je stigla, jako smo zadovoljni, jako smo ponosni što u našem gradu tako nešto isto postoji - oduševljeno je pričao jedan od kupaca.

Kada je reč o piletini, na internetu se pojavio i snimak jedne žene koja je u svoja kolica stavila čak 20 komada!

- Sve ide u zamrzivač, cele zime da imam - kazala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Penzioner

    12. oktobar 2018 | 15:10

    Dokle bre više kukanje na male penzije? Male su plate našoj deci što školuju svoju decu, a naše su potrebe manje za sve pa čak i hranu. Neka me psuje ko hoće ali to je istina. Alavih je uvek bilo ali to je njihov problem.

  • Tiki

    12. oktobar 2018 | 21:29

    Pa pola ovih i kupuje da nahrani parazitsku decu. A ti "dečiji" paraziti puše, piju i podvaljuju im unuke da im iscede i poslednji dinar i sve te piluće! Dosta, bre, kukanja nad zdravim ljudima koji se prenemažu i podvaljuju fore sa decom i poslom! Penzije su za PENZIONERE! A lenji potomci neka rade dva posla!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA